AUTENTIČAN PROSTOR

Zavirite u prvi zagrebački art hostel LIKE

24.06.2013 u 11:47

  • +13

Art hostel LIKE

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Novi art hostel gostima želi ponuditi najbolje od svega što Zagreb ima

U samom središtu Zagreba na prestižnoj adresi križanja Vlaške i Draškovićeve ulice otvoren je prvi gradski art hostel LIKE.  Smješten u unutrašnjost potpuno adaptirane povijesne zgrade koja je izvana zadržala prepoznatljiv zagrebački štih, hostel predstavlja prvi gradski art hostel s potpuno klimatiziranim i luksuzno uređenim interijerom opremljenim dizajnerskim namještajem.

Zašto lajkamo LIKE?

U hostelu su 84 ležaja i 12 pomoćnih kreveta, ukupno raspoređeni na 16 soba. Od tog broja soba, devet je dvokrevetnih soba hotelskog tipa s vlastitom kupaonicom i sanitarnim čvorom, a ho(s)tel LIKE sadrži i jedan dvoetažni apartman. Preostale sobe imaju od četiri do maksimalno osam ležaja s vlastitim sanitarnim čvorovima. U hostelu je ukupno 21 kupaonica, što predstavlja vrh standarda kada je u pitanju moderan i funkcionalan hostelski smještaj.

Recepcija hostela na raspolaganju je non-stop, od 0 do 24, sata kao i osoblje koje će znatiželjnim posjetiteljima znati odgovoriti na svako pitanje i uputiti ih u sve čari Zagreba.

Lobby je središnji prostor hostela, zajedničko mjesto okupljanja, druženja, ispijanja pića u caffeu i gledanja TV prijenosa na LCD prijamniku. Također, korisnici mogu zaigrati neku od omiljenih igara na Playstationu, a tu su i prijenosna notebook računala za besplatno surfanje (Wi-Fi). U lobbyju je i zajednička perilica i sušilica za rublje.

Posjetitelje željne odmora u sobama će dočekati čisti ručnici, plahte i pokrivači, a za osvježenje i moderno opremljene tuš kabine.

Hostel LIKE ime je dobio zahvaljujući profilu budućih korisnika i prijatelja. Mlada generacija koja je on-line 24 sata na dan i obožava društvene mreže, život, druženje, zabavu i učenje.

Hostel LIKE je u središtu zbivanja!
Od glavnog gradskog trga bana Josipa Jelačića i glavne gradske šoping ulice te središnjih gradskih kafića, restorana, muzeja, kazališta i klubova hostel LIKE dijeli svega nekoliko minuta hoda, a i prometno je vrlo dobro povezan - od Glavnog željezničkog kolodvora hostel LIKE je udaljen svega pet, a od Autobusnog kolodvora svega 10 minuta hoda.