INOVATIVNA RJEŠENJA

Zavirite u najnoviju Ikeinu kolekciju osmišljenu za strastvene kolekcionare

  • Autor: I. But.
  • Zadnja izmjena 01.08.2018 11:39
  • Objavljeno 31.07.2018 u 15:53
Ikeina kolekcija SAMMANHANG

Ikeina kolekcija SAMMANHANG

Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Dani kada ste imali 'previše stvari' su iza vas, jer Ikea predstavlja SAMMANHANG - novu kolekciju osmišljenu za strastvene vizionare na kojoj je radilo čak sedam dizajnera, a njezina posebnost, osim toga što je izrađena od različitih materijala, i to je što nudi inovativna rješenja za pohranu stvari

Jeste li se ikad zapitali što znači imati jako puno stvari i kako se osjećate kad sve ima svoje mjesto? Srećom, Ikea je poznata po rješenjima za pohranu stvari. Novom kolekcijom SAMMANHANG Ikea se nastoji povezati s emocionalnim aspektom čuvanja predmeta – pogotovo onih sitnica koje imaju sentimentalnu vrijednost i koje 'pričaju priču'. A upravo su te sitnice i kolekcije način da izrazimo vlastito 'ja'.

Od manjih posuda, kao što su kutijice za čuvanje sitnica, preko pladnjeva, pa do većih komada namještaja za pohranu, kolekcija SAMMANHANG slavi kolekcionara u svakom od nas, prihvaćajući i izlažući predmete koji su nam dragi. Istaknuvši novo lice Ikeinih predmeta za pohranu, nova kolekcija je izrađena u suradnji sa sedam dizajnera, a predmeti koji je tvore napravljeni su od različitih materijala.

'U tvrtki Ikea vrlo smo dobri kad treba osmisliti novi način za pospremanje stvari i stoga vam tako uspješno omogućavamo da svoje stvari spremite na vrlo racionalan način. Kolekcijom SAMMANHANG željeli smo dodirnuti i emocionalnu stranu pospremanja', izjavio je James Futcher, Ikein kreativni lider.

  • +54
  • +51

Ikeina kolekcija SAMMANHANG

Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Ideja pokretanja kolekcije SAMMANHANG temelji se na suvremenim potrebama pohrane stvari, s čime se susreće većina ljudi. Iako je prisutan trend da imamo što manje stvari kod kuće, a domove sve više uređujemo minimalistički, stvarnost je drukčija - mnogima je teško odvojiti se od stvari koje za njih imaju sentimentalnu vrijednost. Zapravo, većina ljudi uživa u prikupljanju, ali možda ne zna kako prikazati i organizirati svoje stvari. Ikeina najnovija kolekcija će pomoći da svoje omiljene predmete stavite u pripadajući, suvremeni kontekst.

Kolekcija SAMMANHANG nije ovdje da bi sudila o vašoj ljubavi za sakupljanjem stvari, niti je tu kako bi skrenula pozornost s vaše kolekcije. Ona dolazi samo zato da bi vaše drage sitnice stavila u prvi plan i tako slavila vaš kolekcionarski duh, a na policama robne kuće Ikea naći će se od 1. kolovoza 2018.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!