PENTHOUSE IZ SNOVA

Zavirite u dom slavnog glumca Johna Cusacka

06.04.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Poznati holivudski glumac John Cusack koji se proslavio ulogom u filmu 'Biti John Malkovich' na prodaju je ponudio svoj luksuzni stan u Chicagu za koji traži 1,15 milijuna dolara, odnosno šest i pol milijuna kuna

Luksuzni stan u vlasništvu glumca Johna Cusacka nalazi se u samome centru Chicaga te ima doista impresivan pogled na istočni, zapadni i i južni dio grada. Stan se prostire na više od 240 četvornih metara te ima tri spavaće sobe i isti broj kupaonica.

Cijeli stan krase veliki prozori koji, osim predivnog pogleda, pružaju i veliku količinu svjetlosti, a drveni podovi i mramor u kupaonicama daju dašak luksuza. Uređen vrlo jednostavno i bez kompliciranja kroz cijeli stan se protežu ravne linije te igra tamnijih i svjetlijih nijansi namještaja, a naglasak je na udobnosti i funkcionalnosti.

Blagovaonica, kuhinja i dnevni boravak čine jedan veliki otvoreni prostor, drevni namještaj je masivan i pretežito tamne boje, a vedrinu unose svijetli tepisi i stolice te zidovi u bojama pijeska. Isto pravilo se slijedilo i prilikom uređivanja spavaćih soba, a kupaonice su obložene mramornim pločama te prostranim tuševima sa staklenim stijenama.