ŠARENI LUKSUZ

Zavirite u dom najdugovječnijeg para Hollywooda

16.02.2017 u 17:47

  • +6

Dom Kurta Russella i Goldie Hawn

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudski par Goldie Hawn i Kurt Russell, koji se može pohvaliti vezom dugom 30 godina, svoj luksuzan dom u Los Angelesu prodao je za vrtoglavih 6,9 milijuna dolara

Nakon 12 godina provedenih u luksuzu doma smještenom u losanđelskom okrugu Palisades Riviera, glumački par Kurt Russell i Goldie Hawn odlučio ga je zamijeniti za novosagrađeni u kalifornijskom gradiću Brentwood.

Jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, 12 godina živio je u šarenom i udobnom domu ispunjenim svjetlošću, zahvaljujući francuskim vratima i mnoštvu krovnih prozora.

Prirodna svjetlost koja krasi svaku prostoriju doma, najvidljivija je u kuhinji rustikalnog stila s dodatkom efektnih detalja u crvenim, plavim i kremastim nijansama. Prekrasan primjerak ugradbene police za knjige nalazi se u dnevnom boravku iz kojeg se pruža pogled na bogato uređeno dvorište s dodatkom spa bazena i zabavnih sadržaja.

Dom holivudskog para prostire se na 2 tisuće metara kvadratnih, a uključuje teretanu i tri spavaće sobe smještene na katu, s glavnom sobom koja sadrži kamin, spa kadu, suhu saunu i dualne ormare.