KOJA VAM JE NAJDRAŽA?

Zauzete ljepotice koje dovode do slatkog ludila

26.07.2011 u 11:24

Bionic
Reading

Kažu da je zabranjeno voće najslađe, a nas zanima koja je 'estradna voćka' s naljepnicom 'zabranjeno' vama najdraža

Posljednjih nekoliko mjeseci zaredale su se estradne zaruke i vjenčanja kojima su do jučer slobodne zvijezde postale zabranjeno voće. Regija još uvijek bruji o Severininom zaručničkom prstenu, nedavno se u Beogradu zaručila Antonija Blaće, a isti potez ovih je dana povukla i glumica Leona Paraminski.

Korak dalje napravile su Anja Alavanja, koja je nedavno postala Anja Romac, te bosanska Paris Hilton, odnosno Hana Hadžiavdagić, koja je veliko 'da' izrekla prije nekoliko tjedana.

Tom zbiru prekrasnog zabranjenog voća pridružili smo ne tako davne prethodnice: Belmu koja je postala Džomba prije nešto više od godinu dana, Jelenu Popović Volarić koja je rekla 'da' prije nešto manje od dvije godine te Nevenu Rendeli koja je tek nešto ranije na Barbadosu slavila svoje vjenčanje.

Kao zasebnu kategoriju pridružili smo im klasike zabranjenog voća: Renatu Sopek koja je već dulje vrijeme zaručena te Moniku Mamić koja, bez obzira na bračni i majčinski staž, još uvijek izaziva uzdahe gdje god prođe.

Tako oblikovan, ovaj naš mali vrt zabranjene ljepote oduševit će svakoga tko prošeta njime, odnosno pripadajućom mu galerijom. Dok se šećete, divite se iz prikrajka i usput, jasno, odaberite svoje favorite u anketi.