LEONA PARAMINSKI:

Zaručena sam, ali čekam pravi prsten

12.07.2011 u 09:16

Bionic
Reading

Glumica Leona Paraminski zaručila se nakon dvogodišnje veze, a odabranik njezina srca je Tin Komljenović

S osmijehom na licu Leona je za Extru izjavila da se nakon dvije godine ljubavi zaručila. Otkrila je da je prosidba bila romantična i da trenutno nosi zaručnički prsten zaručnikove bake, ali čeka i svoj. Par još nije odredio datum vjenčanja, ali svakako se planiraju vjenčati iduće godine.

'Detalje prosidbe vam neću otkriti, ali bilo je jako romantično, zaprosio me prekrasnim bakinim zaručničkim prstenom, ali još čekam pravi, svoj. Nemamo još datum, svakako znam da će biti toplo, a sad, proljeće, ljeto... Ne znamo još ni kakvu svadbu želimo. Voljela bih sjajan, veliki tulum, a s druge strane možda naprosto odemo negdje sami', otkrila je mlada glumica koja, iako nije odabrala ni datum ni vjenčanicu, odmalena zna tko će joj biti kuma.

'Kuma će mi biti moja najbolja prijateljica Mirela Budiša, koja se ove jeseni udaje u Francuskoj i kojoj ću i ja biti kuma, a tko će biti Tinu kum, ne znam, a ne zna još ni on, vjerojatno netko od najbližih prijatelja', rekla je zaljubljena Leona Paraminski.

Zbog uloge u dramskoj seriji 'Loza', Leonu očekuje radno ljeto jer će na Zlarinu snimati šesnaest epizoda sve do kolovoza. No, glumica se ne buni i kaže da uživa raditi u ulozi Maje, djevojke koja je zbog ljubavi došla na Zlarin.

Po završetku snimanja odlazi sa zaručnikom van Hrvatske, u Grčku ili Potugal.