UMA THURMAN:

Zašto sam svojoj kćeri dala čak šest imena

18.01.2013 u 10:37

Bionic
Reading

Čak i po često ekscentričnim standardima, Uma Thurman i njezin partner, financijer Arpad Busson podigli su ljestvicu prošle godine kad su dali ime svom prvom djetetu - Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Luna

Glumica je otkrila da iza kompliciranog imena stoji navodno jednostavna logika: nisu svojoj kćeri htjeli dati manje od pet imena, piše Mail Online. Djevojčica se tako zove Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence, a dali su joj i nadimak Luna

Zvijezda filma 'Kill Bill' izjavila je na NBC-ovom 'Late Night Showu s Jimmyjem Fallonom' da su ta imena ideja njezine 14-godišnje kćeri Maye.

'Maya je pronašla najbolji izgovor koji glasi kako sam, budući da vjerojatno neću više imati djece, nadjenula svako ime koje volim', rekla je glumica.

Kćer je rodila u srpnju prošle godine i bit će poznata jednostavno kao Luna, iako će nositi dvostruko prezime Thurman-Bussonjer još nisu u braku.

'Posljednji dio ima smisla, zar ne', nasmijala se Uma. 'Nismo se mogli složiti oko imena. Zovemo je Luna', rekla je glumica.

Uma, koji ima dvoje djece iz braka s Ethanom Hawkeom - Mayu (14) i Levona (10) vratila se u New York nakon blagdana koje je s obitelji provela u Aspenu. Njezin 49-godišnji partner Busson također ima dva sina iz veze s modelom Elle Macpherson - Arpada Flynna Alexandera (14) i Aureliusa Cyja Andrea. Uma i Arpad su u vezi od 2007. godine.