NOVA ŠANSA

Zašto Pippa Middleton bježi u New York?

09.05.2012 u 10:11

Bionic
Reading

Sestra vojvotkinje od Cambridgea napušta Veliku Britaniju nakon fijaska u Parizu koji joj je poljuljao ugled

Njezin je ugled temeljito poljuljan prošlog mjeseca kada se uplela u niz pariških skandala, pa u pokušaju da popravi svoj javni imidž sestra vojvotkinje od Cambridgea planira otići u Sjedinjene Američke Države.

Vjeruje se da je New York prvi izborgdje planira lansirati svoj vodič za zabave 'Celebrate'. Otkako je u Parizu napravila niz pogrešaka (od pojavljivanja na lascivnoj zabavi do incidenta s prijateljem koji je uperio pištolj u reportera), Pippa se zatvorila u svoj ured i provela suzdržanih mjesec dana daleko od očiju javnosti.

'Pippa se kanila preseliti u Pariz, ali sada je taj grad otpao s popisa pa istražuje svoje mogućnosti u Americi. Voljela bi se preseliti u New York gdje će lansirati svoju knjigu najesen', rekao je izvor za magazin Grazia.

Pippu je trebala ispitati policija u Parizu nakon što je vozač Audija u kojem se vozila uperio pištolj u fotografa. Njezin pratilac je bio 36-godišnji Romain Rabillard, savjetnik u jednom od vodećih svjetskih proizvođača oružja Heckler & Koch. Iz palače St. James odbili su komentirati napise o odlasku Pippe preko Velike bare, dok odvjetnik obitelji Mioddleton nije odgovorio na upit novinara, piše Daily Mail