VANNESI PREKIPJELO

Zašto je žena poludjela na Johnnyja Deppa?

18.05.2011 u 19:30

Bionic
Reading

Lijepoj glumici Vanessi Paradis pukao je film zbog modne opsesije njezinog seksi muža Johnnyja Deppa. Naime, karizmatični glumac oduševljen je šeširima i maramama, kojima je ispunio čak dvije sobe u kući. Strpljiva Vanessa ipak je pukla i upozorila ga: 'Johnny, riješi se šešira ili ću ih ja baciti!'

Glumac je lud za šeširima, u stanu u Parizu čak dvije sobe su pune njegovih marama i šešira, što Vanessa više ne može gledati.

Johnny Depp u posljednjih nekoliko godina skupio je zavidnu kolekciju šešira koja njegovoj supruzi Vanessi Paradis poprilično ide na živce jer šešira ima po cijeloj kući. Zato mu je zaprijetila da će sve njegove šešire baciti u smeće ukoliko ne smanji kolekciju.


Njegov prijatelj potvrdio je kako su u njihovom stanu u Parizu dvije sobe pretrpane Deppovim maramama, narukvicama, šeširima i sličnim sitnicama. Vanessi se prelila kap kada se njen dragi doma pojavio s novim pokrivalom za glavu koje je kupio od jednog beskućnika na ulici.

Nakon kraćeg pregovaranja Vanessa je pristala na kompromis, Johnny će dio šešira prebaciti u njihovu drugu kuću u kojoj ne borave često, pa njoj neće toliko smetati.