SLAVNI PRIJATELJI

Zašto je Katy žao Pattinsona?

31.10.2013 u 10:42

Bionic
Reading

Poznati su novi detalji o nastanku snimke karaoka Roberta Pattinsona i Katy Perry

Snimka karaoka iz 2008. godine koja prikazuje kako Robert Pattinson i Katy Perry pjevaju poneseni atmosferom u jednom klubu u Kaliforniji podignula je puno medijske prašine te ponovno potaknula govorkanja o prirodi njihova odnosa.

Američka pop zvijezda i fatalni vampir iz 'Sumraka' dugogodišnji su prijatelji, a Katy je u svom stilu prokomentirala famoznu snimku obrade Boyz II Men 'I'll Make Love to You'.

'Pa za vas medije ništa nije sveto, čak ni karaoke! Ako ništa, to dokazuje da smo zbilja dobri prijatelji. Bila je to nezaboravna večer u kojoj smo se svi odlično proveli i odlučili otpjevati tu stvar. Robert i ja smo jako dobri prijatelji. Nekad mi ga je žao. Taj jadni dečko više ne smije imati nijednu prijateljicu jer se odmah pojave napisi da ima novu djevojku', rekla je Katy (29) u australskoj emisiji 'The Kyle O and Jackie Show', piše uk.eonline.com.

Snimka je nastala prije pet godina, no tek se sad pojavila na internetu. Robert je u to vrijeme snimao prvi film iz sage 'Sumrak' pa su se on i Katy odlučili opustiti na karaokama.

Inače, pisalo se da je Rob odustao od uloge u 'Pedeset nijansi sive' nakon što se konzultirao sa svojom bivšom djevojkom Kristen, s kojom je ponovno u dobrim odnosima.

'Kristen mu je rekla da odustane od te uloge jer bi to mogla biti potencijalna katastrofa za njega. Još uvijek ga progoni 'Sumrak' i previše se identificirao s tom ulogom, a 'Pedeset nijansi sive' mogla bi biti još snažnija odrednica kraja njegove karijere', objavio je OMG Yahoo!.