RAZUZDANA OSKAROVKA

Zašto je Halle Berry uronila gole grudi u zdjelu s umakom?

25.01.2013 u 09:20

Bionic
Reading

Redatelj novog filma 'Movie 43' otkriva da se Halle Berry prilično divlje ponašala na setu. Dobitnica Oscara odlučila je da jedna provokativna scena nije dovoljno žestoka pa je skinula majicu i stavila dojku u zdjelu guacamole umaka, ispričao je obožavateljima redatelj Peter Farrelly

Sudjelujući u online chatu pod nazivom 'Pitajte me bilo što' na društvenoj mreži Reddit, redatelj je iznenadio publiku odgovorivši na pitanje tko ga je iz velikog i jakog glumačkog ansambla najviše iznenadio.

'Rekao bih Halle Berry', izjavio je Peter Farrelly. 'Bio sam malo nervozan zbog susreta s njom, jer je njezina scena pomalo pretjerana pa sam se bojao da će odustati od scene.' No, umjesto da se prenemaže zbog kontroverzne scene u kojoj ona i njezin kolega Stephen Merchant igraju igru istine ili izazova, 43-godišnja majka djevojčice htjela je otići dalje.

'Ne samo da se nije prenemagala, nego je i zaključila da je scena previše mekana, pa nas je zamolila da ju malo pojačamo', otkrio je redatelj. 'Predložili smo joj nekoliko rješenja koja nisu bila napisana u scenariju, ali su sva bila potpuno luda. U sceni u kojoj par na prvom spoju igra istinu ili izazov na kraju je uronila svoju golu dojku u zdjelu umaka.'

Iako će taj potez možda biti šokantan za neke, ostali glumci, ekipa te redatelj smatraju da je ta scena smiješna. 'Nije moglo biti zabavnije raditi s njom', rekao je redatelj.

Za Halle, naravno, obnažene scene nisu strane, pogotovo nakon scene seksa koju je odigrala s Bllyjem Bobom Thorntonom u 'Balu čudovišta' u ulozi kojom je osvojila Oscara za najbolju glumicu.

Halle nije jedina zvijezda iz superteške kategorije u glumačkom ansamblu filma koji je nazvan 'najnemoralnijom komedijom ikada snimljenom'. Film koji obiluje psovanjem, golotinjom i nekim razvratnim scenama sniman je četiri godine, potpisuje ga 12 redatelja, a na špici će se naći više od 40 vrhunskih holivudskih zvijezda, među kojima su Emma Stone, Kate Winslet, Hugh Jackman, Richard Gere, Naomi Watts i njezin suprug Liev Schreiber, piše Mail Online.