JELENA GLIŠIĆ:

Zaposlila sam se, trebala sam to i prije napraviti

16.12.2011 u 10:30

Bionic
Reading

Lijepa manekenka Jelena Glišić otkrila nam je da uživa u dugoj vezi s dečkom Bojanom Milohanovićem te da po pitanju šopinga uopće nije tipično žensko, ali i da se sve manje bavi manekenstvom jer se zaposlila

'Nisam baš velika obožavateljica jazza, ali polako se upoznajem s tim glazbenim pravcem i mislim da mi se nekako sve više i više sviđa. Bila sam na jazz festivalu i tada mi se ta vrsta glazbe svidjela', rekla nam je Jelena Glišić na otvorenju Vip jazz clubu.

'Ova glazba je malo profinjenije i finije. Ono prije, što sam slušala u srednjoj školi, je bilo primjereno mojim tadašnjim godinama. Izlasci su se sigurno promijenili u odnosu na srednju školu, no mislim da je to normalno s godinama, neću ići na ista mjesta kao i prije deset godina. No, u posljednje vrijeme niti ne izlazim baš često', kaže lijepa Jelena koja će blagdane provesti u krugu obitelji i prijatelja:

'Kao i svake godine, u krugu obitelji. Za Novu godinu još nemam planove, ali sigurno ću je dočekati u krugu prijatelja.'

Jelan kaže da po pitanju šopinga uopće nije tipično žensko. 'Bitno mi je da mi je odjeća topla i ugodna, uglavnom su to neke ravne čizme jer zimi baš i ne volim hodati u štiklama. Dobro bi mi došle još kakve rukavice i šal, ali većinu zimske odjeće imam još od prošle godine.

Moj stil je teško opisati. Nemam nešto određeno, no ako bih se morala definirati, rekla bi da se oblačim sportski. Najskuplji komad odjeće koji imam je jedan kaput, no nije mi žao je ga nosim već godinama. Mrzim kartice, mrzim šoping i mrzim gužve, tako da kupujem kada je baš potrebno. Nisam tipično žensko', rekla nam je lijepa manekenka koja uživa u vezi s dečko bivšim misterom Hrvatske Bojanom Milohanovićem.

Prošle godine lijepa Jelena je punila medijske stupce i proglašavana 'najpoznatijom hrvatskom guzom' zbog snimljenog promidžbenog spota Hrvatske turističke zajednice. Jelena nam je otkrila kako se manekenstvom sve manje bavi te da se je i zaposlila u jednoj produkcijskoj kući. 'Ponekad odradim koje snimanje ili reviju, no s punim radnim vremenom baš i nema vremena. Mankenstvo mi uopće ne fali, super se osjeća, trebala sam možda to i prije napraviti, rekla nam je bivša Miss Universe.