HIT KOMADI

Zapamtite što smo rekli - ova četiri modela čizmi bit će rasprodana do kraja mjeseca

07.09.2018 u 11:51

Bionic
Reading

U rujnu se tradicionalno opraštamo od sandala te se okrećemo jesenskoj obući, a to prije svega podrazumijeva čizme. Iako mnogi od nas još uvijek ni ne razmišljaju o kupnji čizmi, neki se modeli već rasprodaju brzinom munje i uskoro bi mogli nestati s polica. Zmijski uzorak, kaubojske čizme i kroko-efekt kože ove su sezone na samom vrhu trendova, a ova četiri modela već su se pokazala kao najpoželjniji komadi koji će se najvjerojatnije rasprodati do kraja ovog mjeseca

1. Ganni Marlyn Western Boots

Gannijeve Marlyn kaubojske čizmice vjerojatno su najprepoznatljiviji model sezone, zahvaljujući izrezu u obliku srca, a osim u standardnim jesenskim bojama, ove čizme dolaze i u vibrirajućim bojama, a svakako najzanimljivije su one pink boje.

2. Chloe Rylee Boots

Ova sezona je druga po redu za Rylie gležnjače modne kuće Chloe, no ove će jeseni tek postati kraljice špice. Sienna Miller i Chrissy Teigen obožavaju ih, a moguće ih je kupiti u različitim bojama i uzorcima.

3. Isabel Marant Sandy Boots

Kaubojske čizme do koljena s potpisom modne kuće Isabel Marant još uvijek nisu dostupne u slobodnoj prodaji, a već su preplavile Instagram profile slavnih fashionistica. Sasvim je jasno kako je riječ o jednom od najpopularnijih modela sezone koje će biti teško nabaviti.

4. Calvin Klein's Metal-Toe Boots

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌈

Objavu dijeli Reese Blutstein (@double3xposure)

Dosad ste već shvatili da su kaubojske čizme ultimativni trend sezone, a četvrti trendi model na našoj listi su gležnjače s četvrtastim vrhom i metalnim završetkom koje je prestavila modna kuća Calvin Klein. Ove egzotične čizmice mnoge ljubiteljice mode već su uvrstile u svoju kolekciju cipela, a slični modeli pojavili su se i na policama high street trgovina.