PRAVILA ODIJEVANJA

Modni vodič: Evo kako kombinirati različite modele cipela i omiljene skinny traperice

06.09.2018 u 06:49

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih modela traperica koji godinama suvereno vlada modnom scenom zasigurno je skinny kroj. Izgleda poput druge kože i obično ima visok udio elastina pa je ugodan za nošenje cijelog dana, pogotovo u zimskim mjesecima, kada pruža i veći osjećaj topline, za razliku od nekih širih modela koji ne prianjaju tako dobro uz nogu, a trendseterice ga obožavaju i zato što pristaje uz sve modele cipela

Upravo zato pripremili smo mali modni vodič za to kako kombinirati raznorazne modele cipela i omiljene skinny traperice kao uvertiru u jesenske dane koji samo što nisu stigli.

1. Klasične bijele tenisice

Klasične bijele tenisice jedan su od omiljenih modnih poriva trendseterica diljem svijeta i lako ih je kombinirati. Odlično pristaju uz pripijene skinny traperice, a mi vam sugeriramo da ih nosite uz običnu jednobojnu majicu i kožnu jaknu.

2. Loaferice

Elegantne i bezvremenske loaferice i skinny traperice vjerojatno su najbolja moguća kombinacija koju možete isfurati na posao, na kavu ili u kino. Mudro birajte s čime ćete ih kombinirati. Za ležerniju varijantu odaberite vestu i kožnu jaknu, a za poslovni look loaferice i skinny traperice kombinirajte s bijelom košuljom.

3. Sportske tenisice

Sportske tenisice nekad rezervirane samo za teretanu dokazale su da mogu odlično izgledati i u ženstvenijoj varijanti. Skinny traperice i omiljene sportske tenisice, kojih su trenutno prepune i high street trgovine, kombinirajte uz tanju majicu i kaput, a za dozu ženstvenosti stajling začinite efektnom maramom, baš kao što to radi modna ikona Olivia Palermo.

4. Balerinke sa špičastim vrhom

Ako netko zna kako isfurati skinny traperice i špic balerinke, onda je to Meghan Markle. Lijepa vojvotkinja od Sussexa je na spoju s princem Harryjem plijenila elegancijom u bezvremenskom stajlingu sačinjenom od široke bijele košulje, ispranih plavih traperica i balerinki u boji konjaka.

5. Čarape - čizme

School’s in session. 📸 by @renwejules

Objavu dijeli All The Pretty Birds (@tamumcpherson)

Čarape - gležnjače kao stvorene su za skinny model traperica, a razlog je i više nego očigledan - traperice je moguće bez problema ugurati u čizmice. Ove su gležnjače same po sebi vrlo elegantne pa je dovoljno kombinirati ih uz primjerice dolčevitu ili vestu i duži kaput.

6. Štikle

Back to those transitional season basics.

Objavu dijeli Peony Lim (@peonylim)

Skinny traperice i visoke potpetice provjerena su formula koja uvijek pali i koje se baš nikada nećemo zasititi. Štikle lijepo izdužuju nogu pa ćete u svojim trapericama izgledati još mršavije. Uskladite ih s košuljom i sakoom te se poigrajte detaljima, tako da ovaj klasičan stajling začinite interesantnim remenom i trendi torbom.

7. Cipele s blok petom

Slično kao i štikle, cipele s blok petom izdužuju nogu i pružaju osjećaj ženstvenosti, a noga je još uvijek u prirodnom položaju koji je blagonaklon prema kralježnici i stopalima, stoga su odlične za naporne dane, kada ste u pokretu do večernjih sati.

8. Visoke čizme

Skinny traperice odlično pristaju uz čizme do iznad koljena. Iako ovo nije najidealniji odabir za posao, savršen je za večernje izlaske u grad kada se želite osjećati seksi i privući poglede. Uska dolčevita i sako uvijek su odlično rješenje, kojim ne možete pogriješiti.

9. Štikle s remenčićem oko gležnja

Obična bijela majica, skinny traperice, slatka bomber jakna i minimalističke sandale s remenom oko gležnja odlično su rješenje za večernji izlazak ili subotnju špicu, baš kao što to nosi manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley. Ako ove cipele još uvijek nemate u svom ormaru, vrijeme je da to promijenite.

10. Balerinke

Iako ih mnoge žene izbjegavaju nositi, ako ih je mogla obuti modna ikona Audrey Hepburn, možemo i mi. Balerinke i skinny traperice odlično funkcioniraju kao dnevna varijanta. Možete ih isfurati u mornarskom stilu, s bijelim trapericama i majicom na prugice, a oko struka zavežite omiljenu traper jaknu i spremni ste za kavu s prijateljicama.

11. Gležnjače

Omiljena jesenska obuća je konačno počela pristizati u trgovine, a ove sezone posebno su popularne kaubojske čizmice koje se najbolje slažu upravo uz skinny model traperica. Ako težite postići ležeran izgled, kombinirajte ih s predimenzioniranim vestama ili s jednostavnom majicom i cool kožnom jaknom.