ONA NE STARI

Zanosna Sharon Stone i sa 60 godina izgleda prelijepo

21.06.2018 u 09:50

Bionic
Reading

Iako je ove godine proslavila 60 rođendan, Sharon Stone gdje god da se pojavi osvaja svojom klasičnom ljepotom, mladolikim licem, besprijekornom figurom i očaravajućim osmijehom

Lijepa glumica koja je svojedobno digla veliku prašinu zahvaljujući golišavim scenama u filmu 'Sirove strasti', iako je zakoračila u sedmo desetljeće za svoj mladoliki izgled dobiva samo komplimente.

Plavokosa ljepotica nije mogla proći nezapaženo ni u zračnoj luci u Los Angelesu, a odlično raspoložena nije skidala osmijeh s lica. Sharon koja se osim ljepotom može pohvaliti i odličnim stilom zna da su često najjednostavnija modna rješenja i najbolja.

Glumica je ponovno očitala i modnu lekciju u klasičnoj crno-bijelo kombinaciji koja joj sjajno pristaje. Sharon je iskombinirala kožnu kraću jaknu s crnim topom, bijelim trapericama s modernim poderotinama i balerinkama koje su se u velikom stilu vratile na modnu scenu. Sunčane naočale, bijela torbica i malo nakita sjajno su upotpunili ovu modnu priču slavne glumice.

  • +6
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tajna njezine ljepote je u samopouzdanju, te se nimalo ne opterećuje svojim izgledom: u jednom je ranijem intervjuu sve iznenadila kad je otkrila da se svako toliko sama ošiša!

  • +13
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svako toliko, kada me ošiša neki frizer, u salonu me pitaju tko mi je radio frizuru. No istina je zapravo da se nikome ne sviđa tuđih ruku djelo', rekla je glumica u tom intervjuu. Trik za samostalno šišanje kose otkrio joj je francuski frizer prije nekoliko godina i otada je holivudska plavuša sam svoj majstor kada je to potrebno.

Što se tiče krema za njegu kože, slavna glumica otkriva da voli kombinirati različite brendove hidratantnih krema i losiona koje uvijek nanosi jednu za drugom u slojevima.  

Osim što pazi da joj koža u svakom trenutku bude hidratizirana, Stone se brine o svom tijelu tako što redovito vježba i vodi računa o prehrani. Svoju vitku liniju može zahvaliti pilatesu, ali i prehrani, iz koje je isključena prerađena hrana te gluten, alkohol, kofein i gazirana pića.

  • +54
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Važno je voditi se filozofijom ili načinom življenja ili vjerom koja će održavati vašu ravnotežu. Za mene je to oduvijek bio budizam. Vraća me u središte onog bitnog u životu i uistinu je ključ spokoja i unutarnje ljepote', izjavila je glumica, dodajući kako je za nju oduvijek važnija unutarnja ljepota od vanjštine.