OČARALA STILOM

Po čemu se razlikuju Meghanin i Katein debi na Royal Ascotu

20.06.2018 u 13:05

Bionic
Reading

Meghan Markle, novopečena vojvotkinja od Sussexa, pojavila se prvi puta na prestižnim konjičkim utrkama, Royal Ascotu oduševivši elegantnom haljinom s potpisom joj omiljenog Givenchyja

Nova modna ikona s kraljevskog dvora ovoga puta je popravila loš dojam s vjenčanja nećakinje princeze Diane, kad je modno podbacila u haljini krupnog cvjetnog uzorka koji je mnoge podsjetio na posteljinu.

Amerikanka se na Royal Ascotu pojavila u modernoj košulji-haljini asimetričnog uzorka (Givenchy) upotpunivši se s crnim remenom i salonkama, a točka na 'i' ovog trendi looka bio je neobičan šešir Philipa Treacyja.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da se lijepa Meghan pojavila prvi puta na Ascotu samo mjesec dana nakon što je izgovorila sudbonosno 'da' u dvorcu Windsor, a Kate Middleton čak nekoliko godina kasnije nakon što je postala vojvotkinja od Cambridgea, evo u čemu su najveće razlike debija dvaju vojvotkinja na ovom prestižnom događanju u Velikoj Britaniji.

Vojvotkinja od Sussexa je debitirala na Ascotu nakon nešto više od mjesec dana otkad je ušla u kraljevsku obitelj 19. svibnja, dok se omiljena Kate Middleton prvi puta pojavila na Ascotu 2016. godine, pet godina nakon što se udala za princa Williama što se poklopilo sa 90. rođendanom kraljice Elizabete II.

Kako je objasnila Emily Nash, novinarka koja se bavi kraljevskom obitelji, princ William i Kate su svake godine pozivani na Royal Ascot no odbili su te pozive jer su bili zauzeti brigom oko svoje djece.

  • +17
Meghan Markle na svom prvom Royal Ascotu Izvor: Pixsell / Autor: WP#DMP/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

'Njih dvoje su dugo vremena bili fokusirani samo na posao i obitelj, pa nisu dolazili na Ascot', objasnila je Nash.

Obje su se dame odlučile za outfite u bijeloj: Meghan za Givenchyjevu haljinu s gumbima, a Kate za čipkanu haljinu s potpisom Dolce & Gabbane, 'nude' štikle i torbicu L.K. Bennett.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ascot je oduvijek u znaku šešira, pa su i Meghan i Kate pažljivo odabrale svoja pokrivala za glavu: Meghan se odlučila za chic šeširić Philipa Treacyja s kožnatom vrpcom, dok je Kate nosila šešir Jane Taylor ukrašen trakama, perjem i bijelom ružom.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate se ovoga puta nije pojavila na Ascotu jer je na porodiljnom dopustu pa se ljubitelji modnog stila dvaju omiljenih članica kraljevske obitelji vesele trenutku kad će se obje vojvotkinje pojaviti skupa na ovom elitnom britanskom događanju.