'TUTORIAL'

Zanosna Severina u novom spotu izgleda poput filmske dive

26.06.2018 u 15:03

Bionic
Reading

Severina je danas, na radost svojih obožavatelja, predstavila svoj dugoočekivani, najavljeni video spot. Riječ je o spotu za stvar 'Tutorial' s novog albuma 'Halo' na kojem gostuje i šestogodišnji Ljuba Stanković

Omiljena Splićanka u novom je spotu zablistala u predivnoj maksi haljini koja vitkoj pjevačici sjajno pristaje naglasivši njezinu vitku figuru.

  • +8
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić

Ovaj je elegantni ouftit Seve upotpunila neobičnim naušnicama, besprijekornim make upom i trendi frizurom: stiliziranim valovima.

U nekim scenama spota, pjevačica se okušala i u mačevanju, što joj, je kako kaže, bila velika želja.

Glazbu i tekst za pjesmu Jala Brat, nastavljajući tako uspješnu suradnju koja je započela prošlogodišnjim velikim hitom 'Otrove'.

Severina: 'Tutorial' Izvor: Promo fotografije / Autor: YouTube

'Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neubičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem 'Tutorial'. Zahvaljujem se i redatelju spota, Petru Pašiću i njegovim suradnicima, što su mi ispunili želju, jer sam oduvijek htjela mačevati', izjavila je Severina.

Inače, s Petrom Pašićem, Severina je surađivala na snimanju videospotova za pjesme 'Otrove', 'Sekunde' i 'Silikoni'.