SAMO ZA ODABRANE

Severina objavila fotografiju u kupaćem kostimu i zaključala Instagram

18.06.2018 u 19:31

Bionic
Reading

Kraljica estrade u badiću je prizor koji se ne može tek tako zaobići. Atraktivna pjevačica gdje god se pojavi plijeni pažnju, a kako se već odmara na Jadranu fanove je počastila još jednom fotografijom u kupaćem kostimu. No nakon toga Severina je odlučila da se na njezin profil na društvenoj mreži više neće moći tek tako ući

Severina je odabrala jednodjelni kupaći kostim s motivom američke zastave i modernim okruglim naočalama. 'American Eagle', napisala je u opisu fotografije. U tri sata od objave fotografije skupila je preko 13 i pol tisuća lajkova, a kako je bilo i za očekivati, fanovi su je obasuli samo komplimentima diveći se njezinoj ljepoti. Neke je podsjetila i na Cindy Crawford. 'Pogledaj sliku Cindy Crawford iz mladosti s istim kostimom... Original ste', poručili su joj.

Nedugo nakon toga, pjevačica je zaključala svoj Instagram profil na kojem je bila poprilično aktivna i gdje ju je vjerno pratilo 777 tisuća ljudi. Njezine objave od sad će moći gledati samo već dosadašnji pratitelji i ljudi čiji zahtjev za praćenje pjevačica odluči prihvatiti.

Tu društvenu mrežu pjevačica prije svega koristi za promociju svoje glazbe, ali nerijetko na njemu objavljuje i fotografije iz privatnog života. Početkom ožujka, Instagram je obrisao fotografije na kojima je bio Severinin sin Aleksandar što je bio rezultat njezine dugogodišnje sudske bitke s Milanom Popovićem. Naime, Milan je tražio je od društvene mreže Instagram da ukloni sve sinove fotografije s profila Severine i Igora Kojića. Za skrbništvo se bivši zaručnici bore od 2013. , a Popović je protekle tri godine, tvrdi, pokušavao Aleksandra zaštiti od medijskog eksponiranja. No još nije poznat razlog zašto je Severina zaključala Instagram profil.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL