MODNA USKLAĐENOST

Zanosna Monica Bellucci s mlađahnim partnerom provela romantični vikend u Veneciji

13.05.2019 u 18:12

Bionic
Reading

Talijanska ljepotica Monica Bellucci je u nedjelju viđena kako u pratnji modno usklađenog partnera Nicolas Lefebvre napušta Veneciju

Tijekom romantičnog vikenda u Veneciji, Monica i Nicolas su prisustvovali zvjezdanom balu pod maskama. U nedjelju su taksi brodom napustili grad na vodi.

Lijepa 54-godišnja glumica i model svoju je zanosnu figuru istaknula trapericama visokog struka i crnom jaknicom pod koju je obukla crnu raskopčanu bluzu. Glamurozni stajling upotpunila je crnim baršunastim platforma-štiklama.

Unatoč raspuštenoj bujnoj kosi i s minimalno šminke, glumica je odisala elegancijom, dok se njezin modno usklađeni mlađahni dečško, francuski umjetnik Nicolas Lefebvre, Venecijom prošetao u nešto ležernijem izdanju.

Pod svoj crni baršunasti sako Nicolas je odjenuo svijetlo plavu košulju koju je ostavio djelomično otkopčanom. U trapericama i crnim mokasinama, francuski umjetnik se i svojom raspuštenom dugom kosom modno uskladio sa svojom 18 godina starijom partnericom.

Zanimljiv je trenutak zabilježen je prilikom ukrcaja para na taksi brod, kada je Monica dala Nicolasu ruku dok se spuštao. Kavalirske manire francuski umjetnik nije uzvratio pa je Monici ruku pružio netko od posade.

  • +6
Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Monica i Nicolas počeli su se viđati u svibnju 2017. godine, četiri godine nakon što se razišla od bivšeg supruga Vincenta Cassella.

Talijanska ljepotica tada je nagovijestila da 'ima novog muškarca u svom životu', bez ikakvog daljnjeg objašnjenja.

O kome se radi, javnosti nije bilo poznato sve do ožujka ove godine kada je sve iznenadila pojavivši se s Nicolasom na Chanelovoj reviji u sklopu pariškog tjedna mode.

Upitana o ponovnom vjenčanju, Monica je bila suzdržana.

'Kad ste se dvaput udavali, morate si dati vremena i razmisliti prije nego počnete ispočetka, da shvatite zašto se to dogodilo i zašto ste se razveli. Recimo da sam trenutno u fazi učenja', rekla je Bellucci.

Od 1990. do 1994. godine Bellucci je bila u braku s modnim fotografom Claudiom Carlosom Bassoaom, a za zvijezdu 'Matrixa' Vincenta Cassela udala se 1999. godine. Službeno su se razveli 2015. godine.