ZAVEO FATALNU TALIJANKU

Tko je Nicolas Lefebvre, 18 godina mlađi izabranik Monice Bellucci

08.03.2019 u 14:38

Bionic
Reading

Kada je na Chanelovu reviju, u sklopu pariškog tjedna mode, stigla talijanska glumica Monica Bellucci čvrsto držeći za ruku svog novog partnera, malo je reći da je javnost ostala bez riječi. 18 godina mlađi francuski umjetnik prvi je muškarac u njezinom životu s kojim se pojavila u javnosti, otkako se 2013. godine razvela od glumca Vincenta Cassela

Dolazak poznatih na Chanelovu reviju, u sklopu pariškog tjedna mode, svake se sezone pomno prati, a ove je godine sve palo u drugi plan nakon dolaska talijanske ljepotice Monice Bellucci, koja je stigla u pratnji svog novog dečka, 18 godina mlađeg francuskog umjetnika Nicolasa Lefebvrea.

Budući da je to prvi muškarac s kojim se pojavila u javnosti, otako se 2013. godine rastala od glumca Vincenta Cassela, s kojim ima dvije kćeri, ne čudi zanimanje javnosti za sve pojedinosti o atraktivnom, dugokosom muškarcu.

  • +12
Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nicolas Lefebvre 36-godišnji je francuski umjetnik i scenograf koji se u prošlosti bavio i modelingom. I sama je glumica, prije negoli je svijet uopće doznao tko je njezin novi odabranik, za Paris Match o njemu izjavila kako 'ne zna je li ono normalna osoba'.

'Njegov životni ritam dozvoljava mu da razumije moj. Ne bih bila sposobna za klasičnu, strukturiranu vezu', rekla je za Paris Match.

A što se tiče samog Nicolasa Lefebvrea, u svijetu umjetnosti nije nepoznato lice. Zbog svojih je radova već bio na stranicama raznih časopisa, gdje je uvijek isticao kako žene u njegovom životu, a osobito njegova majka, imaju posebno mjesto te ga inspiriraju.

Majka, kao glavna osoba u njegovom životu, prenijela mu je ljubav za lijepim, a u jednom je intervjuu otkrio kako je od najranije životne dobi putovao po svijetu i prošao gotovo sve kontinente. Upravo je tamo pronašao brojne inspiracije za svoje radove, koji su i jasno vidljivi u njima. O umjetnosti je ponajviše naučio od svog oca, koji je također bio umjetnik, ali ujedno i njegov mentor.

Ono što je još poznato o Nicolasu Lefebvreu je da ima osmogodišnju kći Anahi za koju je rekao: 'Jako smo povezani. Anahi je sa mnom na svim izložbama, postavkama, sajmovima i buvljacima, no i kada sam u potrazi za antiknim stvarima. Ona obožava dolaziti u moju radionicu i sama se izražavati kroz umjetnost, a i često ju tražim mišljenje.'

Velika je vjerojatnost da je maleni Anahi već upoznala i Monica Bellucci koja itekako dobro zna kako se odnositi prema djevojčicama, a ima li njihova veza, unatoč razlici u godinama, šanse za budućnost, vidjet ćemo.