prepuna samopouzdanja

Zanosna plus size ljepotica prkosi svima i otkriva obline

02.03.2017 u 10:30

  • +7

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Plus size model Ashley Graham izazvala je veliku pažnju u Miamiju jer je u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu snimala novu modnu kampanju

Ashley Graham nastavlja s rušenjem barijera u modnoj industriji. Nakon poziranja za naslovnice na magazinima Vogue, Elle i Grazia te nošenja revija na tjednu mode u New Yorku, ljepotica poznata po raskošnim oblinama trenutačno snima kampanju za kupaće kostime brenda Seafolly.

Tim je povodom uskočila u jednodijelni crveni kupaći kostim, zbog kojeg je snimanje podsjećalo na scene iz nekadašnje hit serije 'Baywatch'.

Kupaći kostim u kojem je plijenila pažnju i zahvaljujući kojem je podsjetila na seriju iz 90-ih bio je veliki hit prošloga ljeta, a budući da film 'Baywatch' u kina dolazi ove godine očekuje se da će popularni jednodijelni kupaći kostim biti jedan od najpoželjnijih modela i ovoga ljeta.

It's going down in #Houston the next two days! You comin?! #SportsIllustratedSwim VIBES 💦🔥🌈💕

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Zanosna 29-godišnja manekenka samouvjereno je pozirala na jet skiju i bez zadrške pokazivala obline, a čini se da je tajna njezina uspjeha velika upornost i vjera u samu sebe. Više je puta istaknula da se nije obeshrabrila nakon odbijanja u modnim agencijama, a zatim je iskoristila moć društvenih mreža i počela dobivati sve unosnije kampanje te je njezina karijera doživjela nevjerojatan uzlet.

Kao što je poznato, prva je plus size manekenka u povijesti koja se fotografirala za Sport Illustrated, krasila je i naslovnice Voguea, ali i hodala pistom na prestižnim revijama tijekom tjedana mode. Povrh svega, magazin Glamour proglasio ju je ženom godine te će uskoro izdati knjigu.