PETRA FRIGANOVIĆ

'Zahvaljujući kabali imam višestruke orgazme'

17.11.2009 u 14:09

Bionic
Reading

Lijepa manekenka u novom Sexpressu otkriva da joj je kabala pomogla da više uživa u seksu, a progovara i o promiskuitetnim Parižankama. Također je otkrila da joj se seks na jednu noć više ne bi mogao dogoditi i da je ona ta koja bira muškarce

Petra kaže da ju je dok je bila mlađa jako vrijeđalo to što ljudi u Hrvatskoj povezuju manekenstvo sa svačim, a činjenica je da promiskuitetnog ponašanja ima u svim profesijama. Ističe da u poslu nikad nije dobila nemoralnu ponudu, ali je takvih uleta doživjela od naših muškaraca tijekom noćnih izlazaka.

Manekenka koja gradi karijeru izvan granica Lijepe Naše kaže da su Parižani jako promiskuitetni, a najviše ju je iznenadilo ponašanje Parižanki koje su jako otvorene, znaju što žele u seksu i ne ustručavaju se to zatražiti.

Sviđa joj se što kod Francuza nema prostota u seksu, već sve zvuči nježno i romantično. Seks na jednu noć joj se, ističe, više ne bi mogao dogoditi te da je onaj tip koji kaže 'ovaj će biti moj'.

No najzanimljivije je svakako njezino proučavanje kabale, a kroz spoznaju duhovnosti otkrila je da više uživa u seksu. 'Više uživaš i više dobivaš', kaže Petra, dodajući da joj je seks postao spiritualni alat pa joj nakon pronađene duhovnosti orgazam traje i po deset minuta, a višestruki orgazmi definitivno više nisu rijetkost. Koje je još seksi tajne otkrila naša poznata manekenka, svakako pogledajte u videoprilogu!