OD 13. DO 15. OŽUJKA

Zagrebački velesajam 'it mjesto' za ljepotu i fitness

12.03.2015 u 12:55

Bionic
Reading

Sajam 'Dani ljepote & fitnessa' posvećen je različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, modni accessories, a od ove godine u suradnji s Orlando Fitness Grupom isti je nadopunjen novim, drukčijim i bogatijim sadržajima iz područja fitnessa. Tri dana Zagrebački velesajam postaje 'it mjesto' za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će stručnjaci ljepote i fitnessa rado podijeliti sa posjetiteljima

Posjetiteljima se nudi osobno sudjelovanje u različitim kozmetičkim, medicinskim i sportskim tretmanima, besplatni savjeti kozmetičkih majstora i vrhunskih vizažista. Obnovite svoju kozmetičku torbicu s brojnim kvalitetnim make up, nail i frizerskim proizvodima po posebno povoljnim sajamskim cijenama. Natjecanja u make up-u i frizurama učenika, profesionalaca, nail art natjecanje, pop up store, brojna stručna i zanimljiva predavanja na temu brige o njezi kože, prehrani i zdravom životu, skin centar i vrhunski frizerski seminari samo su dio bogatog programa koji vas očekuje.

Razvoj fitnessa u svijetu u proteklih nekoliko godina djeluje pozitivno na povećanje svijesti o važnosti bavljenja tjelovježbom i sportskom rekreacijom. Postajemo svjesni važnosti brige o zdravlju, ali jednako tako i brige o vlastitom izgledu. Definiraju se novi standardi ljepote, a sukladno tome nameću nam se i novi prioriteti. Estetika i osjećaj za lijepo postali su važan dio naše svakodnevnice.

Paviljon 6 Zagrebačkog velesajma postaje središte i sjedište fitnessa koji se održava pod motom 'Pokrenimo se'. Jedan od glavnih događaja je fitness konvencija, najveći regionalni fitness događaj u proteklih 10 godina koji će se odvijati u dane vikenda. Formula za mladost i ljepotu traži se oduvijek. No znanost nikada nije bila na ovom stupnju dostignuća. Individualnost se potencira na različite načine. Kozmetička njega je jedan od njih. Kozmetička industrija u svijetu individualizira kupca. Posebno prilagođena ponuda plasira se u profesionalnim kozmetičkim salonima, gdje dermatolozi i farmaceuti nastoje objediniti dijagnostiku i izradu. Ukratko, kozmetička industrija se prilagođava generacijama koje dolaze.

'Trend prati i Zagrebački velesajam, koji ove godine promovira 'fit ljepotu', ljepotu koja se osjeća sjajno u vlastitom tijelu. Uspješnu prezentaciju ovogodišnjeg sajma radimo u suradnji s partnerom Orlando Fitness Group. Snažna ljepota, odnosno snaga ljepote koja pri tome nastaje, neodoljiva je kategorija suvremene ljepote i događaj koji se ne propušta', istaknula je Marina Pavković direktorica Zagrebačkog velesajma