OFF TRACK PLANET

Zagreb među top odredištima za mlade putnike

17.01.2012 u 13:48

Bionic
Reading

Američki vodič za putovanja Off Track Planet, koji mladima s malo novca u džepu preporučuje kul svjetske destinacije, na ovogodišnju listu stavio je i Zagreb

Off Track Planet već je četvrtu godinu zaredom sastavio deset top destinacija koje svakako vrijedi obići, a na toj se listi nalazi i naša metropola.

Zagreb su opisali kao grad u kojem se možete zabaviti do iznemoglosti, ali s obzirom na povoljne cijene, još uvijek će vam ostati dovoljno novca za povratak kući, piše Huffington Post

'U Zagrebu ćete naići na različite klubove i barove s pivom čija cijena neće ugroziti vaš budžet (15 do 21 kn), a sve je otvoreno 24 sata', piše Off Track Planet. Dodali su da uz noćni život, Zagreb danju oduševljava europskom arhitekturom koja bez problema parira Pragu, a spomenuli su i improviziranu plažu na jarunskom jezeru na kojoj možete sakupiti snage za iduću rundu zabave.

Na prvom je mjestu Chiapas u Meksiku, a dalje su redom na listi, osim Zagreba, i Turin u Italiji, središnja Anatolija u Turskoj, Bukurešt u Rumunjskoj, Interlaken u Švicarskoj, Dakar u Senegalu, otok Big Corn Island u Nikaragvi, Cricova u Moldaviji te Ushuaia u Argentini.