HIT SEZONE

Zaboravite na skinny traperice: Ovo je model koji će dominirati modnom scenom narednih mjeseci

01.02.2019 u 14:06

Bionic
Reading

Volimo one trenutke kada se na modnoj sceni pojavi trend koji pomiče granice, a još više volimo prvi tragati za njima po bespućima interneta. Posljednji trend koji nas je zaludio u toj mjeri, a po svemu sudeći i brojne svjetske trendseterice, su color-block traperice koje bi uskoro mogle podignuti veliku prašinu

Modnim krugovima kola novi trend koji će po svemu sudeći narednih mjeseci biti veliki hit. Tome svjedoče i brojne trendseterice koje su već objeručke prihvatile ovaj novi, uzbudljivi trend, drugačiji od svega što smo dosad vidjeli. Riječ je o takozvanim color-block trapericama koje su zaludjele modne ovisnice i preplavile Instagram, a na našu radost, sve češće se pojavljuju i na policama trgovina.

Iako sam naziv inicira mišljenje da se na color-block trapericama događa erupcija boja, to zapravo ne mora biti pravilo. Većinom se u ponudi mogu pronaći traperice izrađene od dvije kombinacije trapera - svijetlijeg i tamnijeg ili monokromatske kombinacije crnog i bijelog trapera, a modni brend Staud otišao je korak dalje i predstavio model u kombinaciji pastelno ljubičaste i boje breske.

Modni stručnjaci šuškaju kako će upravo ovaj model traperica uskoro pokoriti modnu scenu i postati vodeći trend u 2019. godini. Kad kažemo vodeći, mislimo na to da će se kupovati šakom i kapom, stoga nemojte čekati da se svi brojevi rasprodaju, već si istog trena priuštite jedne trendi traperice po svom guštu.

  • +9
Color-block traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije