OTKAČENI MODEL

Modna biblija presudila: Ove traperice su novi veliki trend

09.01.2019 u 16:10

Bionic
Reading

Trend traperica bizarnog izgleda zahvaljujući kijevskom brendu Ksenia Schnaider u narednim mjesecima i dalje će suvereno vladati modnom scenom

Zahvaljujući Instagramu koji slovi za najutjecajniju društvenu mrežu na svijetu, ovaj modni dvojac ubrzo je zadobio veliku pažnju modne javnosti, a zahvaljujući podršci popularnih djevojaka današnjice poput modela Belle Hadid i pomaknutim odjevnim komadima od trapera koji su postali njihov zaštitni znak i s kojima su stekli svjetsku prepoznatljivost.

Modna biblija Vogue također ne krije oduševljenje brendom Ksenia Schnaider, a njihov novi model traperica predstavljen u sklopu pre-fall kolekcije, prema njihovom predviđanju, novi su veliki trend u svijetu denima.

Prema riječima dizajnerice novi model traperica, koji će se u prodaji uskoro naći po cijeni nešto višoj od 2400 kuna, zapravo predstavlja njihova dva najprodavanija modela – traperica širokih nogavica i mom jeans visokog struka.

'Moj partner Anton Schneider rekao mi je da takve traperice nitko ne želi imati, stoga sam ideju o njihovom kreiranju nekoliko sezona odlučila napustiti. Ipak, prije nekoliko mjeseci shvatila sam da ovakve traperice zaslužuje barem jedna osoba, a to sam ja', izjavila je kijevska dizajnerica u razgovoru za magazin Vogue.

Iako ovaj novi model traperica, koji prema mišljenju magazina Vogue ima itekakav potencijal postati veliki modni hit, nije pretjerano revolucionaran, osnivačica brenda Ksenia Schneider uvjerena je da će mnogima izmamiti osmijeh na lice.

Takozvana nadrealna moda u koju svakako spadaju neuobičajeni modeli traperica posljednjih sezona ima veliki odjek, a dizajnerica brenda Ksenia Schnaider savjetuje da prilikom donošenja odluke o nošenju 'bizarnih' modela traperica itekako uzmete u obzir njihov pomaknut izgled kombinirajući ih s klasičnim, minimalističkim komadima čistih linija.

PROVJERENI MODNI DUO

Slavne trendseterice obožavaju ovu kombinaciju cipela i traperica

Pogledaj galeriju