na super bowlu

Taylor Swift u papreno skupom stajlingu: Neobične traperice i ludo dobra torbica

12.02.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Taylor Swift prati laskava titula dame s velikim stilom, a za Super Bowl 2024. gdje je stigla kako bi bodrila dečka Travisa Kelcea, pop zvijezda je dala sve od sebe. A stajling je odmah privukao pažnju

Na tribinama Super Bowla 2024. koji se željno iščekivao Taylor Swift posegnula je za vrlo chic, ali i luksuznim stajlingom. Tako se pojavila u Dion Lee korzetu (670 eura), bomber jakni Wear by Erin Andrews (120 eura) i Area trapericama ukrašenoma prorezima i sjajnim detaljima (655 eura).

Stajling je uparila s jednako impresivnim dodacima s Kelceovim brojem dresa: ogrlicom Stephanie Gottlieb '87' (3 940 eura), i svjetlucavom clutch torbicom Judith Leiber u obliku lopte za američki nogomet (4 165 eura), koju joj je darovala NBA legenda Shaquille O'Neal.

  • +15
Taylor Swift na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

No, tu nije bio kraj svjetlucavim i skupocjenim detaljima. Oko vrata je nosila usku uz vrat Stephanie Gottlieb ogrlicu (6 950 eura), Retrouvai prsten s rubinima (2 974 eura) i tri Shay rubina od Shay - ogrlicu sa pasijansom (5 022 eura) , narukvicu s motivom beskonačnosti (5 245 eura) te rastezljivu narukvicu (18 488 eura).

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju

Iako komadi koje je Taylor Swift odabrala za trenutak za koji je znala da će mnogi pogledi biti upereni u njezinom smjeru nisu baš kompatibilni s ograničenim budžetom prosječne zaljubljenice u modu, srećom postoji mnogo načina da se iskopira njezin stajling no s puno nižim cijenama.

Laskavi Dion Lee korzet s prorezima može se zamijeniti LPA Macrae heklanim korzetom – dovoljno je dodati malo crvenog ruža i spremni ste. Cijena mu je 88 eura i nakon Taylorinog dolaska na Super Bowl rasprodaje se rekordnom brzinom.

Traperice koje odlično odgovaraju 'Reputation' eri dobro će funkcionirati sa crnim Zemeta trapericama (133 eura) ukrašenim prorezima, zakovicama i lancima na koljenima.

Usku i decentnu Stephanie Gottlieb ogrlicu s paprenom cijenom može zamijeniti Melinda Maria 'Not Your Basic Tennis Necklace' ogrlica koja izgleda jednako blistavo kao Taylorina no prodaje se po cijeni od 171 eura.

Ogrlicu s brojem po cijeni od 146 eura u ponudi ima BaubleBar i poprilično dobro funkcionira s chic stajlinzima.

A za one koji žele do posljednjeg detalja rekreirati Taylorin stajling tu je Gripit Bling Super Bowl clutch rugbi torba koja se na Amazonu prodaje po cijeni od 44 eura.

Za kopiranje Taylorinog stajlinga dobro će doći i korzet s potpisom Free People, jednog od omiljenih Taylorinih brendova. A cijena mu iznosi 48 eura.

Za one želje malo više sjaja, tu su i Reformation traperice Abby visokog struka i ravnih nogavica, u potpunosti prekrivene sjajnim detaljima, a dostupne su po cijeni od 183 eura.