zanimljivo nadahnuće

Poput princeze: Obožavatelji primjetili poveznicu Taylor Swift s kraljevskom obitelji

05.02.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Sinoć je na red došla najvažnija glazbena večer u godini, dodjela Grammyja. Glazbene zvijezde ondje redovito 'serviraju' odvažna izdanja, a ove godine američka pjevačica je zabljesnula u svakom smislu. Mnogi će se složiti da je bila najbolje odjevena na svečanosti

Taylor Swift iznenadila je obožavatelje kraljevske obitelji jer im se činilo da se stilski nadahnula princezom od Walesa na sinoćnjoj dodjeli Grammyja.

Ova 34-godišnja pop senzacija, ušla je u povijest sinoć kada je s slbumom 'Midnight' po četvrti put osvojila Grammy za album godine i tako nadmašila legende Franka Sinatru, Paula Simona i Stevieja Wondera, koji su tu nagradu osvojili po tri puta.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju

Za 66. dodjelu nagrada pjevačica, koja je na dodjeli najavila svoj novi album The Tortured Poets Department, Swift je zabljesnula je u Schiaparelli couture bijeloj haljini s prorezom do bedra. Dok je dolazila na crveni tepih, pjevačica je slikana s parom crnih baršunastih rukavica, koje su kraljevske znalce podsjetile na odjeću Kate Middleton s prošlogodišnje dodjele BAFTA-e u Londonu.

Princeza od Walesa tada se pojavila u već ranije viđenoj haljini Alexander McQueen kojoj je za tu prigodu dala posve novi sjaj budući da ju je upotpunila dugim crnim baršunastim rukavicama i zlatnim Zarinim naušnicama s motivom cvijeta.

Obožavatelji britanske kraljevske obitelji na X-u, ranije poznatom kao Twitter, komentirali su koliko odjeća pop zvijezde nalikuje princezinom. 'Čim sam je vidio, pomislio sam na princezu od Walesa. To je takav vatreni izgled, 'Dvije lijepe, otmjene žene kao da su blizanke', 'Taylor Swift je dobila inspiraciju od princeze Catherine za svoj Grammy outfit', pisali su Twitteraši.