ZAŠTITNO LICE BRENDA cataleya

Zablistala u ulozi modela: Lejla Filipović oduzima dah u ženstvenim kreacijama

22.11.2021 u 13:48

Bionic
Reading

Martina Ješe, svojom novom kolekcijom još jednom potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode. Krojevi su izuzetno ženstveni i senzualni, a kao i uvijek naglasak nije na mnoštvu detalja, već na beskompromisno kvalitetnim tkaninama, čija je luksuznost dodatno istaknuta divnom paletom boja koje su sada već i zaštitni znak Cataleyinih kolekcija

Monokromatske kreacije u vibrantnoj ljubičastoj ili ružičastoj boji, kao i čarobna dugačka crvena haljina pravi su head turner i savršen izbor za modernu i samosvjesnu ženu, a kreacije u crnoj i taupe nijansi više će odgovarati ljubiteljicama prigušene senzualnosti.

Linija tijela je naglašena, detalji na haljinama su vrlo diskretni, Cataleya ženu stavlja u prvi plan.

  • +3
Lejla Filipović kao zaštitno lice brenda Cataleya Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić

Naglasiti ženstvenost, a pritom izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost, zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije.

Nježnu, a snažnu Cataleya ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice nove Cataleya kolekcije, a koja senzualnošću u kreacijama Martine Ješe naprosto oduzima dah.

Profinjenu i bezvremensku ljepotu, kako kolekcije tako i njenog zaštitnog lica, dodatno je naglasio prostor u kojem je kampanja snimana, Pločnik bar, mjesto koje svojim interijerom baš kao i Cataleya svojim kreacijama, vješto sjedinjuje elegantno i moćno.