zasuli je komplimentima

Lejla Filipović oduševila je u predivnom izdanju: Nježna bijela haljina kao stvorena je za ljetne noći

20.08.2021 u 21:42

Bionic
Reading

Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, trenutno uživa u Sarajevu. Prvo je zablistala na crvenom tepihu povodom Sarajevo Film Festivala, a sada je obožavatelje na društvenim mrežama počastila fotografijom u prekrasnom ljetnom izdanju

Elegancija i bezvremenski stil možda najbolje opisuju modni izričaj Lejle Filipović. Njezine modne kombinacije kojima vladaju vrlo ženstveni krojevi koji laskaju figuri te klasične, no ipak vrlo trendi boje i uzorci teško mogu proći nezapaženo. Dokazala je to i kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu 27. po redu Sarajevo Film Festivala.

Odjevena u elegantnu plavu haljinu dubokog dekoltea te s efektnim detaljem u obliku cvijeta Lejla je privukla sve poglede i izmamila uzdahe oduševljenja dok je koračala čvrsto držeći supruga Tarika Filipovića za ruku.

  • +4
Otvorenje Sarajevo Film Festivala Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

I dok će se taj Lejlin stajling sigurno pamtiti još neko vrijeme, bivša Miss Hrvatske ponovno je oduševila, ovoga puta u idealnom ljetnom izdanju. Naime, poznato je kako su bijele haljine nezamjenjiv modni komad ljeti, a ova Lejlina haljina model je koji bi mnogi rado pospremili u ormar.

Nježna bijela haljina dugih rukava isticala se elegantnim dekolteom te gumbićima cijelom duljinom, a lepršavi kroj kao stvoren je za tople ljetne večeri. Lejla je stajling upotpunila sjajnim sandalama na petu te malom bijelom torbicom na preklop. Za dozu glamura našao se tu crveni ruže te zlatne naušnice.

Njezin izgled nisu propustili komentirati ni brojni obožavatelji koji su je zasuli komplimentima. 'Medu medni', 'Lijepo moje', 'Divna', 'Prelijepa, graciozna i ženstvena', samo su neki od komentara.