NIKAD NE GRIJEŠI

Na crvenom tepihu posebno je zablistala: Lejla Filipović prošetala u haljini koja ne trpi donje rublje

25.06.2021 u 09:01

Bionic
Reading

Eventi su se vratili u velikom stilu! U Zagrebu je upriličeno druženje glumaca ususret 27. Sarajevo Film Festivala, a crveni je tepih sinoć privukao mnoga poznata lica poput Jelene Veljače, Jelene Miholjević, Judite Franković...

Kao i uvijek, Lejla Filipović bila je među najzapaženijim uzvanicama na ovom događanju u glamuroznoj kombinaciji koja je naglasila njezinu besprijekornu figuru.

Zgodna Dubrovkinja koja je svojedobno ponijela titulu Miss Hrvatske, privlačila je poglede u zanimljivoj kreaciji od satena s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room.

Crno-bijela kombinacija ponovno se pokazala dobitnom, a haljina otvorenih leđa s efektnim trakicama odlično joj je pristajala.

Trendi sandale na petu i torbica retro stila zaokružili su ovo svečano izdanje, a Lejlin stajling je upotpunio mladenački visoki rep s ležerno izvučenim pramenovima oko lica.

Lejla Filipović Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Društvo joj je na crvenom tepihu pravio suprug Tarik Filipović koji se odlučio za ležerniju ljetnu varijantu: polo majicu i bijele hlače.

Druženje se održalo u zagrebačkom kafiću Velvet koji je i ove godine postao mjestom susreta brojnih suradnika i prijatelja Sarajevo Film Festivala ususret njegovom novom, 27. izdanju koje će se održati od 13. do 20. kolovoza.