MODNI ULOVI

Zablistajte sa stilom: Pronašli smo haljine kao stvorene za novogodišnju noć i božićne zabave

09.12.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Sigurni smo da već naveliko razmišljate o tome što odjenuti za najluđu noć u godini, onu novogodišnju, te brojne zabave koje nas očekuju u ovoj sezoni božićnih domjenaka, obiteljskih druženja i skitanja gradom. Kako vam se ne bi dogodilo da u posljednji čas tragate za idealnom kreacijom, mi smo taj zadatak odradili umjesto vas te izdvojili najglamuroznije i najseksi haljine koje smo pronašli u trgovinama

Na vama je samo da dobro razmislite o tome kakvu haljinu tražite, odnosno onu koja odgovara vašoj tjelesnoj konstituciji i prigodi. Jasno, na božićni domjenak u firmi nećete doći odjeveni kao da idete na crveni tepih, niti je ukusno pojaviti se u prekratkoj haljini dubokog dekoltea. Važno je saznati gdje se zabava odvija, tko će sve ondje biti i pokušati pronaći pravu mjeru između seksi i pristojnog.

Za razliku od božićnih domjenaka, za doček Nove godine možete se raspojasati. To je vjerojatno jedini dan u godini kada si možete dozvoliti malo više seksepila, bezbroj šljokica i upečatljivih modnih dodataka. Ipak, pripazite na zlatno modno pravilo koje nalaže da kratka haljina i dekolte nikad ne idu zajedno i pokušajte odabrati jedno od to dvoje.

  • +58
Idealne haljine za novogodišnju noć Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prije nego zavirite u galeriju u potrazi za idealnom haljinom, pogledajte koja smo četiri modela izdvojili kao najbolje moguće opcije.

Zavodljiva crvena

Crvena je dokazano boja koja privlači najviše pogleda, a i najprivlačnija je suprotnom spolu, stoga ako ste u potrazi za muškarcem svojih snova ili jednostavno želite biti u centru pažnje u novogodišnjoj noći, odjenite zavodljivu crvenu haljinu.

Mala crna haljina

Ljubiteljice Coco Chanel znaju da je mala crna haljina provjereni klasik koji pali baš svakog puta. Bez obzira imate li u ormaru već haljinu ovog tipa ili ju tek planirate kupiti, znajte da je možete bez zadrške odjenuti za sve prigode, pa čak i za doček Nove godine.

Šljokice od glave do pete

Teško je ne uočiti ženu koja sjaji poput disko kugle. Upravo taj efekt će vam omogućiti šljokičasta haljina kao stvorena za najiščekivaniju noć u godini. Dodatan razlog da odaberete takav materijal je taj što su šljokice ove zime u modi pa ju možete iskoristiti i za neke druge prigode ili nositi u casual varijanti, u kombinaciji s pletenim džemperom.

Samozatajni baršun

Baršun je prošle sezone bio na samom vrhu trendova, a i ove zime sramežljivo pokazuje znakove života. Ima nešto u njemu što osobu koja ga nosi čini seksi, a opet otmjenom i samozatajnom. Osim toga, baršunasta haljina kao stvorena je za hladne zimske noći, pogotovo ako pored sebe nemate nekog tko će vas ugrijati u sitne sate.