MODNI ULOVI

Istražili smo koje se hlače nose ove jeseni i pronašli najljepše modele iz popularnih high street trgovina

24.11.2018 u 11:52

Bionic
Reading

Sezona golih nogu je i službeno zatvorena, a u prvi plan stigle su neugledne hulahupke, štrample i dokoljenke koje vješto krijemo ispod hlača. Ipak, i zimske hlače mogu biti itekako trendi te istovremeno dobro grijati bubrege, a dokaz za to su brojni uzbudljivi modeli koji su preplavili high street trgovine. Istražili smo koji će to trendi krojevi dominirati ulicama narednih mjeseci te smo izdvojili najljepše od najljepših

Prije nego zavirite u galeriju s odabranim modelima hlača iz popularnih high street trgovina, bacite oko na 10 trendi modela koji će obilježiti nadolazeću zimu.

  • +158
Hlače iz popularnih high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

1. Culotte hlače

Popularne kulotice visoko rezanih, širih nogavica bile su omiljeni ljetni odabir brojnih trendseterica, a iako smo mislili kako je ovaj trend kratkog vijeka, iznenadila nas je pojava kulotica u zimskom ruhu, odnosno izrađenih od toplijih materijala poput samta i ukrašenih tipičnim zimskim uzorcima, poput sitnog kariranog dezena.

2. Hlače kariranog uzorka

Je li netko spomenuo karirani uzorak? O njegovoj popularnosti uopće ne treba puno govoriti. Ulice prepune trendseterica koje se ne skidaju iz ovog uzorka govore dovoljno o tome koliko je omiljen.

3. Hlače širokih nogavica

Baš kao što skinny traperice nikada ne izlaze iz mode, tako ni zimske hlače širokih nogavica vjerojatno nikada neće postati nerado viđen gost na gradskim ulicama. Iako ne griju toliko dobro kao pripijeni modeli hlača, kao stvorene su da ispod njih navučete tople štrample ili najlonke i spremni ste i za najopakije minuse.

4. Hlače životinjskog printa

Postalo je i više nego jasno da su leopardi, tigrovi, zmije i zebre zavladali modnom scenom i planiraju se ondje još neko vrijeme zadržati, stoga se ove zime ne zaboravite počastiti parom ovakvih hlača u kojima nećete proći neprimijećeno.

5. Hlače od samta

Materijal našeg djetinjstva vraća se u modu na velika vrata. Ovaj mekani retro materijal uglavnom pamtimo u obliku popularno zvanih samterica, a i ove sezone one će, baš kao nekad, zavladati ulicama svih vodećih modnih metropola.

6. Baršunaste hlače

Nešto manje popularan trend koji zasad prolazi ispod radara su baršunaste hlače. Iako možda nisu popularne kao samterice, hlače od baršuna svakako se mogu pronaći u gotovo svim popularnijim high street trgovinama.

7. Kožne hlače

Svake jeseni iz ormara izvučemo omiljene kožne hlače koje se odlično stapaju s predimenzioniranim pletenim džemperima, a bez obzira odaberete li klasične crne modele ravnog kroja ili one efektnih širokih nogavica, budite sigurni da će vam se ova investicija s godinama itekako isplatiti.

8. Hlače sjajnog izgleda

Vrijeme je za party! Šljokice, metalik efekt i svjetlucavi materijali ove sezone su pravi hit. Ako je suditi prema ponudi iz trgovina, vrijeme minimalizma je daleko iza nas. Stižu blagdani i doček Nove godine, pa je upravo idealno vrijeme za ovakve upečatljive hlače koje plijene pozornost.

9. Paper bag hlače

Izrazito elegantne i chic hlače paper kroja odlična su investicija jer su kao stvorene za duge radne dane koji se često pretoče u ispijanje pića u gradu, a obožavamo ih jer jednako dobro izgledaju i uz štikle i uz tenisice.

10. Trapezice inspirirane 70-ima

Povratak 'ludih 70-ih' je realnost, barem kada govorimo o krpicama. Taman kada smo se prestali pitati kada će se trapezice vratiti u modu, to se obistinilo. Svakako se počastite takvim modelom, jer ako je vjerovati modnim stručnjacima, trapezice su jedan od vodećih trendova sezone u koji se isplati investirati.