ISPLATIVA INVESTICIJA

Jedini kaputi koje trebate imati u ormaru: Modeli koji baš nikad ne izlaze iz mode

23.11.2018 u 06:43

Bionic
Reading

Iako smo donedavno šetali u majicama kratkih rukava, temperature su se opasno strmoglavile, a pojavile su se i prve ovosezonske snježne pahulje, što znači samo jedno - vrijeme je za kapute! Koliko god mi sebi svake zime obećavali da nam ne treba još jedan novi kaput, novi trendi komadi i predblagdanska sniženja koji nas mame s polica uvijek nas uvjere u suprotno. Pitate li modne stručnjake u koji komad odjeće se isplati uložiti novac, svi do jednog odgovorit će - kvalitetan kaput, stoga smo se bacili u potragu za najkvalitetnijim kaputima za sve prigode

Hrvatska modna kuća Varteks poznata je po svojim visokokvalitetnim, funkcionalnim i oku ugodnim kaputima za žene i muškarce koji prvenstveno traju godinama, zbog čega im se kupci uvijek iznova vraćaju. Upravo zato smo odlučili baciti oko upravo na njihovu ponudu kaputa koji, izrađenih od kvalitetne vune i luksuznog kašmira, oduševljavaju i svojim bezvremenskim dizajnom.

Za razliku od mnogobrojnih high street trgovina inozemnih proizvođača, Varteks se kroz stoljetnu tradiciju poslovanja prilagodio trendovima i potrebama kupaca, no istovremeno je zadržao svoju kvalitetu i prepoznatljivost, što se itekako očitava na kaputima koje smo izabrali u moru raznoraznih modela koji su preplavili dućane.

1. Sportski look

Iako obožavamo klasične kapute jer pristaju za apsolutne sve prigode - od posla do večernjeg izlaska, svaka žena u ormaru treba imati jedan sportski kaput koji može isfurati za ležernije prigode - za šetnju prirodom, odlazak na kavu s prijateljicama ili u kino. Znate one situacije kada želite navući trenirku, a ta trenirka onda izgleda nespojivo s elegantnim kaputom koji ste kupili za posao? E pa u tom trenutku u pomoć uskače montgomery - idealan primjer sportske elegancije koji će se s godinama maksimalno isplatiti. Prvotno dizajniran za kraljevsku mornaricu u 19. stoljeću, kultni montgomery je od 50-ih godina 20. stoljeća zaštitni znak umjetnika, studenata i intelektualaca, a ove se sezone ponovno vraća na vrh modnog trona.

2. Klasična elegancija

Ako u svom ormaru nemate jednobojni kaput klasičnog kroja, onda je vrijeme da to istog trenutka ispravite. Crni, tamnoplavi ili sivi kaput komplementirajućeg ravnog kroja koji pristaje svakoj figuri s klasičnim kopčanjem na dugmiće i bočnim džepovima odličan je zimski komad u koji se isplati investirati, jer osim što pristaje na sve, lako se kombinira i uvijek izgleda trendi, ma koliko se moda mijenjala. Ukoliko niste jedna od onih fashionistica koja trži za svakim novim trendom koji se pojavi na modnoj sceni, onda je jedan ovakav kaput kao stvoren za vas.

3. Zimski glamur

Postoje i one žene koje se u svojim kaputima vole osjećati kao dame bez puno truda. Upravo to je moguće postići s jednim ovakvim kaputom na vezanje u struku i bogatim krznenim ovratnikom koji cjelokupnom stajlingu u trenu daje dašak glamura. Čak i ako radije odabirete neke od prva dva iznad izdvojena modela, jedan ovakav kaput uvijek je dobro čuvati u ormaru za svečane prigode poput vjenčanja, božićnih domjenaka i novogodišnjih noći.

4. Bezvremenski muški kaputi

Nemojte misliti da smo zaboravili na vas, dragi muškarci. Iako u većini trgovina prevladavaju žene, i muškarci vole lijepo i dotjerano izgledati. Odlična zamjena sportskim jaknama su muški montgomeryji koji ipak daju dozu elegancije i mogu se isfurati za sto i jednu prigodu. Nama se jako svidio ovaj kraći montgomery u sivoj boji kao stvoren za jesenske dane, no ako tragate za kaputom sa strogom poslovnom formom koji ćete nositi u ured, onda je pametna investicija klasičan crni kaput srednje dužine sa što manje detalja, koji ćete bez razmišljanja moći kombinirati s apsolutno svime.

Black Friday nije zaobišao ni Varteks pa tako ove fantastične kapute samo u petak 23.11. i subotu 24.11. možete kupiti uz popust od čak 25%.

Niže u galeriji pogledajte više modela iz najnovije kolekcije, a pratite varteks.com jer početkom prosinca stiže limited kolekcija sa glamuroznim kaputima za muškarce i žene. U prodaju se vraća i jedan od najtraženijih ženskih military kaputa ovoga puta u raskošnom kašmir izdanju.

  • +10
Varteks kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Varteksom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.