RENATA SOPEK

Za vruće igrice biram seksi rublje

21.04.2010 u 07:16

Bionic
Reading

Predstavljanje najnovijih modela kupaćih kostima i donjeg rublja ne može proći bez Renate Sopek. Liniju je istesala do savršenstva, rublja ima napretek, a sada si je poželjela još samo novi badić, i to na crveno-bijele prugice

'Volim mini bikinije, a na reviji Women' Secreta za oko mi je zapeo jedan na prugice, crveno-bijele', otkrila je za tportal.hr Renata Sopek koja se na događanju pojavila u društvu Mirne Maras Valentić

'Opet sam se zagledala i u jedan šešir, a već sam ih u ormaru nagomilala toliko da mnoge nisam nikad ni stavila na glavu', otkrila je Sopek. Na to je Mirna Maras u šali dobacila da Renata zapravo u budućnosti želi otvoriti butik sa šeširima.

'Kad smo kod donjeg rublja, imam ga za idućih deset godina. Kupujem samo ono kvalitetno, od prirodnih materijala, no za vruće igrice to smije biti i poneka seksi iznimka od pravila', napomenula je.

Seksipilna voditeljica Renata naglasila je i da je od modnih krpica za ženu zapravo važnije da se osjeća dobro u svojoj koži, pa će sve na njoj blistati.