BEAUTY SAVJET

Za veće i izražajnije oči: Victoria Beckham ima genijalan make up trik u rukavu koji vrijedi isprobati

22.12.2020 u 15:41

Bionic
Reading

Nekadašnja članica Spice Girls, a danas uspješna dizajnerica, 46-godišnja Victoria Beckham u svakoj prigodi izgleda bez greške pa nimalo ne čudi da je velika modna inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu

Supruga nogometne legende Davida Beckhama izgradila je impresivno modno carstvo, a slavna Britanka s nevjerojatnim osjećajem za stil redovito za svoja izdanja na crvenom tepihu dobiva samo pohvale.

Osim fantastičnim stilom, stajliš Victoria oduševljava i savršenom frizurom i odličnim make upom, a na svojem je Instagram profilu pokazala i jedan beauty trik koji uvijek donosi rezultate.

Dakako, nije riječ o nečemu što je sama Victoria smislila, no svatko tko je ikad isprobao ovaj trik bio je oduševljen ovako našminkanim očima.

Premda vrlo često nosi velike sunčane naočale, na Instagramu je vidljiv jedan make up trik koji Vicky uvijek koristi, a to je bijela olovka za oči.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Kako bi oči učinila većima i izražajnijima, Vicky ima genijalan savjet u rukavu - na donji kapak nanosi bijelu olovku koja u trenu 'otvara' pogled.

Za potez bijelom olovkom trebat će vam samo nekoliko sekundi, a efekt je itekako vidljiv.

Ovako našminkane oči izgledaju odmorno i veće te je dovoljno nanijeti samo još malo maskare. 

Savjet: Ako vam je bijela olovka previše uočljiva, možete se odlučiti i na nijansu nude u boji kože te provjerite je li olovka vodootporna jer će vam u protivnom make up na očima nestati brzinom svjetlosti.