NIJE SRAMEŽLJIVA

Fanovi oduševljeni: Hrabrim outfitom Kylie Jenner naglasila bujne obline

22.12.2020 u 13:45

Bionic
Reading

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner na društvenim mrežama ima veliki broj obožavatelja s kojima rado dijeli svoju svakodnevicu koja uključuje i puno provokativnih stajlinga

Iako to nikad nije niti potvrdila niti opovrgnula, 23-godišnja beauty mogulica, koja stoji iza uspješnog brenda kozmetike pod nazivom Kylie Cosmetics zahvaljujući čemu se našla i na popisu najbogatijih samostvorenih milijarderki što je izazvalo burne reakcije, brojnim je zahvatima korigirala svoje lice, ali i tijelo.

Čini se da to njezinim obožavateljima niti najmanje ne smeta, jer je za posljednju objavu zaradila samo pohvale i bezbroj lajkova.

U manje od 24 sata, najmlađa sestra Kim Kardashian je na račun izdanja u pripijenoj sivoj haljini bez naramenica koja je u prvi plan naglasila njezine bujne grudi, zaradila više od nevjerojatnih10 milijuna lajkova.

Kylie je ovaj seksi look zaokružila sandalama na petu, a kosu boje burgundca koja je najveći hit ove sezone je podignula u messy punđu.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Mlada beauty mogulica koja s reperom Travisom Scottom ima kćerkicu Stormi, itekako ima smisla za business pa je njezina božićna kolekcija make upa razgrabljena čim je puštena u prodaju, kao i električna četkica koju je sama osmislila.

Iako su svake godine članovi klana Kardashian-Jenner priređivali svoj raskošni božićni tulum, ove su ga godine morali otkazati zbog globalne pandemije.

Ipak, Kylie to nije obeshrabrilo pa je svoj dom ukrasila raskošnim božićnim drvcem koje je njezine obožavatelje ostavilo bez teksta.