LIJEPA CANDICE

Atrakcija na plaži: Za zgodnom plavušom u bijelom kupaćem kostimu okrenule su se mnoge glave

22.12.2020 u 15:02

Bionic
Reading

Candice Swanepoel, prelijepa manekenka i članica tima Victorijinih anđelica, sa svojom djecom je sunčan dan odlučila provesti na pješčanim plažama Miamija

Atraktivna 32-godišnjakinja poznata je po svojem kao isklesanom tijelu i dugim nogama, stoga ne čudi da je bila prava atrakcija kada je plažom prošetala odjevena u trendi jednodijelni kupaći kostim iz kolekcije s vlastitim potpisom.

Poznata se ljepotica, baš poput kolegica Alessandre Ambrosio i Emily Ratajkowski, odlučila okušati u svijetu dizajna te je uspješno lansirala vlastiti brend kupaćih kostima pod nazivom Tropic Of C.

Candice, inače rođenoj u Južnoj Africi, teško je pronaći manu u ovom izazovnom jednodijelnom kupaćem bez naramenica i s visoko izrezanim gaćicama brazilskog stila koji joj savršeno pristaje.

  • +8
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zgodna mama dvoje djece koje ima iz bivše veze s Hermannom Nicolijem ovaj je cool kupaći kostim modernog kroja upotpunila kosom podignutom u punđu, sunčanim naočalima retro stila i s malo nakita.

Poznata manekenka je u ranijem intervjuu otkrila kako je njezin brend inspiriran ljepotom prirode i slavi ljepotu ženskih oblina te da s velikom pozornošću biraju tkanine za izradu kako bi kupaći kostimi zadržali oblik poštujući eko načela.