SAVRŠENO ZA LJUBAV

Za Valentinovo vas vodimo u Falkensteiner hotel

01.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Ima li idealnijeg dana za proslavu ljubavi od Valentinova? Želite li sa svojim dragim ili dragom imati jedno od najljepših Valentinova, sudjelujte u našem nagradnom natječaju

Već tradicionalno, 14. veljače slavi se Dan zaljubljenih odnosno Valentinovo, kada mnogi parovi ukradu malo vremena za sebe i posvete se jedni drugima.

Ako vam je ovaj put ponestalo ideja ili još uvijek niste smislili kako bi iznenadili partnera/icu sudjelujte u tportalovom nagradnom natječaju Valentinovo - ljubav, ti i ja

Vikend za dvoje u hotelu Falkensteiner hotel Club Funimation Zadar osvojila je Ivana Lapov.

Falkensteiner hotel

Vodimo vas na dva noćenja u Falkensteiner hotel u Boriku kod Zadra s punim pansionom. Na dan dolaska očekuje vas košara voća i poklon iznenađenja u sobi.

Za vrijeme boravka s dragom osobom moći ćete uživati u jednom kraljevskom ritualu za nju i njega na mediteranski način (masaža, tretman lica i tijela, ljubavni napitak), večeri uz svijeće.

Također ćete uživati u neograničenom korištenju Acquapura Thalasso & SPA centra Borik (wellness, bazeni, sauna, fitnes), a na dan odlaska sobu možete koristiti sve do 18 sati.