NEKAD PRIJATELJI

'Za Toma je to velika izdaja'

24.10.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Tom Cruise doživio je glasine o vezi svoje bivše supruge Katie Holmes i prijatelja Jamieja Foxxa kao izdaju, što je nagnalo 'prijatelje s povlasticama' da odlučno demantiraju napise o romansi

Bio je to jedan od najbržih razvoda u povijesti Hollywooda, no drama između Katie Holmes i Toma Cruisea i godinu dana nakon razvoda nije jenjala.


UsWeekly je ovog tjedna objavio kako romansa Katie Holems i Jamieja Foxxa, dugogodišnjeg prijatelja njezinog bivšeg supruga, nije lijepo sjela zvijezdi 'Top Guna'.

Glasnovornik Katie Holmes za MailOnline je odlučno demantirao takve napise tvrdeći da se ne postoji veza između glumice i Jamieja.


UsWeekly piše kako je Tom Cruise htio da Jamie bude izvan dosega te da nije očekivao da će njegov prijatelj učiniti nešto poput ovoga.
'Tom nije bio sretan', citiran je izvor. 'Nije mu važno je li to samo prolazna veza. Za njega je to izdaja.' No drugi je izvor izjavio kako on živi svoj život kao Tom Cruise te da ga nije briga što Katie Holmes radi.

51-godišnji je Tom upoznao Jamieja na castingu filma 'Jerry Maguire'. Tada nije dobio ulogu, ali je glumio s Tomom 2004. u filmu 'Collateral', nakon čega su dvojica glumaca postali prijatelji.

Tvrdi se da Katie i Jamie nikada nisu planirali postati više od prijatelja s povlasticama, ali da je Tomova reakcija na glasine bila povod da Jamie izjavi kako su priče o vezi potpuno neistinite, prenosi MailOnline.