UKLAPAJU SE U SVAKI STAJLING

Za ovim su se natikačama pomamile trendseterice

05.06.2017 u 15:16

Bionic
Reading

Ukoliko tragate za onim jednim savršenim parom ljetne obuće u kojem ćete uvijek izgledati tip top skockani, sigurno nećete pogriješiti s klasičnim modelom renomirane francuske modne kuće

Radi se o bezvremenskom modelu Hermès Oran koji je već neko vrijeme predmet žudnje zaljubljenica u modu.

Natikače s malom petom potpuno su opsjele modne blogerice koje ne mogu odoljeti ovom trendi modelu koji izgleda odlično bez obzira nosite li ih npr. uz maksi haljinu, vruće hlačice ili trendi traperice kraćih nogavica.

Upečatljive kožnate natikače s velikim slovom H dolaze u čak 21 nijansi, ali najtraženije su, što je sasvim očekivano, one u bež ili crnoj boji.

Wheely nice 🛵💫

Objavu dijeli Camille Charrière (@camillecharriere)

Fashionistice ističu kako su jako udobne, a prednost im je to što se savršeno uklapaju i u dnevne ili večernje kombinacije.

Ovaj modni novitet ima i jednu manu, popriličnu cijenu oko 3800 kuna, ali nekako smo sigurni da to modne ovisnice sigurno neće spriječiti da se počaste jednim takvim parom.

Casual Fridays. These flat sandals are under $100! 🙌🏻 http://liketk.it/2rl6E #liketkit @liketoknow.it

Objavu dijeli KRYSTAL SCHLEGEL (@krystalschlegel)

Ni slavna blogerica Camille Charrière koja stoji iza bloga 'Camille Over the Rainbow' također nije odoljela ovim trendi natikačama, isfuravši ih uz majicu na pruge i udobne traperice.

Ovaj cool model lijepo izgleda i u kombinaciji s modernim ljetnih haljinama, ljetnim cigareta hlačama i košuljom ili s pencil suknjom i topom za poslovni look.

Yesterday 💥

Objavu dijeli ELLEN CLAESSON (@ellenclaesson)