SENZACIONALAN STAJLING

Za nju su godine samo broj: Lijepa Andie MacDowell zasjala u još jednoj nenadmašnoj kombinaciji

22.05.2019 u 13:41

Bionic
Reading

Hvaljena glumica Andie MacDowell, iako je već ušla u sedmo desetljeće, nastavlja oduševljavati modni svijet svojim sofisticiranim stilom

Andie MacDowell ovih dana nalazi se u Cannesu, u kojem se održava 72. filmski festival, na kojem, kao i svake godine, ne manjka poznatih lica.

Lijepa Amerikanka, koje se sjećamo zbog uloge u filmu 'Četiri vjenčanja i sprovod', ponovno je očarala svojim odličnim modnim odabirom prošetavši se u hlačama i sakou u tamnoplavoj boji s tankim bijelim prugama, ispod čega je nosila neobičnu tuniku s resicama u modernoj nijansi bež boje.

  • +5
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamnokosa ljepotica, čiji su prepoznatljivi znak bujne kovrče, outfit je upotpunila crvenim ružem, bež štiklama i odgovarajućom torbom.

Lijepa mama dviju kćeri, koje su naslijedile njezine najbolje gene, sve je šarmirala neodoljivim osmijehom.

ANDIE MACDOWELL I HELEN MIRREN

Pokorile su crveni tepih: Jedna ima 61, a druga 73 - i izgledaju senzacionalno

Pogledaj galeriju

Inače, u jednom je ranijem intervjuu slavna glumica otkrila u čemu je tajna njezine bezvremenske ljepote.

Njezina je beauty rutina vrlo jednostavna: često koristi kokosovo ulje i domaće pilinge s nekoliko vrsta esencijalnih ulja, a kako bi joj koža bila mekana, tušira se vrućom vodom.

Ipak, ponekad se opusti uz kockicu, dvije čokolade koju obožava.

Dodala je i da stalno nastoji smanjiti stres.

'Pokušavam ostati smirena. Radim na svojim mislima i osjećajima, jednako kao na izgledu, jer je sve to povezano. Zanimljivo je kako naši osjećaji utječu na naše lice, na njegove izraze i mišiće. Pokušavam stoga biti sretna.' Priznaje da se uopće ne užasava starenja i da jednostavno želi cijeniti činjenicu što je živa i zdrava, a možda je u tome tajna mladolika izgleda na kojem joj sigurno zavide mnoge kolegice.