'Svemir se otvorio'

Jennifer Lopez otkrila zašto je trebalo 18 godina da se ponovo spoji s Benom Affleckom

15.02.2024 u 13:16

Bionic
Reading

Slavni par čija su romansa s početka 2000-ih i kasniji razlaz dospjeli na naslovnice, vratio se jedno drugom gotovo dva desetljeća kasnije, što je dovelo do vjenčanja u Las Vegasu u srpnju 2022.

Osvrćući se na njihov početni prekid 2004. godine, Jennifer Lopez je u popularnoj australskoj radio emisiji 'The Kyle And Jackie O Show' ispričala da joj je trebalo vremena da shvati samu sebe dok je prolazila kroz tri braka i razvoda, imala dvoje djece, i odlazila na putovanje tijekom kojeg je 'rasla i radila druge stvari'.

'Zaljubila sam se u ljubav svog života i iz raznih razloga morali smo rasti i raditi druge stvari. Oboje smo otišli i dobili djecu s drugim ljudima u drugim vezama, ali, znate, na umu sam imala nešto kao: 'Oh, to je bilo jedinstveno'. Kad smo se ponovno povezali nisam mogla vjerovati da se to događa. A mislim da nije ni on. To nije nešto što smo ikada planirali. Nastavili smo sa svojim životima, ali kada smo se ponovno povezali, jednostavno smo znali.'

OPRAŠTAJU SE OD 2023.

Ljubav je na St. Bartsu: Jennifer Lopez i Ben Affleck nisu odoljeli poljupcima u javnosti

Pogledaj galeriju

Tijekom braka s Marcom Anthonyjem par je dobio dvoje djece, 15-godišnje blizance Maxa i Emmu. Rekla je da pokušava biti bolja i 'sjajna mama kao i odličan primjer za njih'. 'Kada sam se razvela, to je na neki način pokrenulo još jednu fazu pokušaja da shvatim sebe, veze i takve stvari', otkrila je. Proživjela je niz propalih veza i na kraju odlučila ostati sama. Affleck se oženio s Jennifer Garner i dobio troje djece, prije nego što je par podnio zahtjev za razvodom 2017. nakon njegove navodne nevjere i problema s ovisnošću o alkoholu.

kako divan prizor

Ben Affleck i Jennifer Lopez jutro započeli slatkim poljupcima

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Jennifer i Ben su se upoznali na snimanju filma 'Gigli' 2001., dok je ona bila u braku s drugim suprugom, plesačem Chrisom Juddom. Zaručili su se u studenom 2002. i glumili u još jednom zajedničkom filmu, 'Djevojka iz Jerseyja', a zbog 'medijske pozornosti' otkazali su vjenčanje četiri dana prije zakazanog hepeninga u rujnu 2003. godine. Veza nazvana 'Bennifer' završila se 2004. godine.