ZNA ŠTO ŽELI

Jennifer Lopez o projektu teškom 20 milijuna dolara: Svi su mislili da sam luda

14.02.2024 u 20:04

Bionic
Reading

Jennifer Lopez kad se radi o karijeri niti ne pomišlja na predah, pa se svom snagom bacila na novi projekt, glazbeni film 'This Is Me…Now: A Love Story', otkrivši još neke zanimljive detalje

Jennifer Lopez velika je perfekcionistica kad se radi o poslu, a kad nešto ima na umu, ništa je neće spriječiti da to i provede u djelo.

Slavna latino ljepotica ispričala je za The Hollywood Reporter kako je sama financirala glazbeni film 'This Is Me…Now: A Love Story' koji se počinje prikazivati od petka 16. veljače na streaming platformi Prime Video, kad izlazi i novi album.

'Nismo imali nepresušna sredstva od studija. To je bio neovisan projekt koji sam sama financirala', rekla je J.Lo o svom novom Prime Video filmu. Kako bi Jennifer svoj nadolazeći glazbeni film 'This Is Me…Now: A Love Story' izgledao onako kako ga je ona zamislila, morala je sama osigurati budžet.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

'Svi su mislili da sam luda kad sam rekala da ću sama financirati film. Imali smo osiguran budžet i onda je to propalo. Povukli su se u zadnji tren, a zatim je bio trenutak u kojem ste rekli: 'OK, hoćemo li samo napraviti video ili ćemo napraviti film?', rekla je 54-godišnja superzvijezda otkrivajući da je na kraju sama 'iskeširala' novac za svoj film.

U intervjuu za Variety, J.Lo je rekla i da je produkcija albuma, filma i pratećeg dokumentarca koštala vrtoglavih 20 milijuna dolara. Nakon što je to učinjeno, Amazon je kupio projekt.

'Prekoračili smo proračun. Bio je to izazovan projekt, kao da cijelo vrijeme nije moglo biti dovoljno novca za projekt. Nismo imali nepresušna sredstva od studija. Ovo je bio neovisan projekt koji sam sama financirala. Tako da je bilo producentski vrlo izazovno', rekla je Jennifer koja je bila inspirirana za stvaranje nove glazbe kada su ona i Ben Affleck ponovo obnovili svoju romansu.

U režiji Davea Meyersa, 'This Is Me…Now: A Love Story' je film koji prati događaje vezane uz album 'This Is Me…Now', nastavak njezinog albuma 'This Is Me…Then' iz 2002. godine koji je opisao njezinu početnu romansu sa sadašnjim suprugom Benom Affleckom.

U filmu se pojavljuju i mnoge poznate zvijezde uključujući Afflecka, Post Malonea, Kekea Palmera, Sofiju Vergaru, Kim Petras, Jaya Shettyja, Dereka Hougha...