ZNAK PAŽNJE

Za najvažnije žene u vašem životu: Ovo su pokloni koji će je zasigurno razveseliti

05.03.2020 u 11:13

Bionic
Reading

Svi se slažemo kako svaki dan treba poklanjati pozornost ženama, a Međunarodni dan žena koji se obilježava svake godine 8. ožujka prigoda je da pokažete koliko cijenite najvažnije žene u vašem životu

Međunarodni dan žena izvrsna je prilika da pokažete koliko je volite i cijenite - dakako nije nužno da je poklon skupocjen već da je darovan od srca.

Evo nekoliko ideja koje će je oduševiti svaku ženu:

Doručak za dobro jutro

Ukusni doručak koju ste sami pripremili s lijepim cvijetom bez sumnje je više nego predivan početak dana u kojem slavimo žene. Ovakav poklon bez sumnje je originalan način da se zahvalite najvažnoj ženi u svojem životu.

Cvijeće

Cvijeće je uvijek 'in' i nikad neće izaći iz mode. Iako će mnogi reći kako ovakav poklon nije previše originalan, vjerujemo kako će taj dar svaku ženu raznježiti. No ako niste ljubitelj buketa, možete pokloniti i lijepo sobno bilje koje će je zauvijek podsjećati koliko je cijenite i volite.

A tko se ne bi razveselio novom mobitelu?

Ako se vaša draga već neko vrijeme žali kako joj njezin mobitel otkazuje poslušnost i kako pokazuje znakove da je već za umirovljenje, zašto je ne biste iznenadili poklon koji će je ostaviti bez daha. U posebnoj ponudi HT-a za Dan žena koja traje do 8. ožujka možete odabrati preklopni Samsung Galaxy Z Flip uz 1000 kn popusta u Neograničenoj tarifi, Samsung Galaxy S10/S10+, Note 10/10+ i Tab S serije uz 700 kn popusta također u Neograničenoj, kao i kombinaciju odabranih mobitela i tableta, te telefone A serije uz 30 posto popusta u svim tarifama.

Osim toga, HT nudi i odabranu dodatnu opremu (žensku) na 30 posto popusta (satovi) i 50 posto popusta (maskice).

Čokolada ili bombonijera

Slatkiši su uvijek dobrodošli. Budite maštoviti: kupite lijepu ukrasnu kutiju i napunite je čokoladicama ili njezinim omiljenim slatkišima - jamčimo da će biti presretna.

Pospremite stan

Bez sumnje, ovo je doista sjajan način da se zahvalite vašoj voljenoj: pospremite stan, usisajte, počistite prašinu, uredite kupaonicu ili kuhinju... Pokažite da je cijenite i na ovaj način - mislimo kako će je ovakav poklon oboriti s nogu.

Poklonite joj posjet spa ili masažu

Oprezno ispitajte čemu bi se najviše veselila osoba koju želite iznenaditi. Poklon kupon za posjet nekom spa centru ili za tretman masaže doista je savršen dar za Međunarodni dan žena - zbilja tko bi se bunio da dobije takvo što?