ludi popusti

Što kažete na zabavan vikend uz povoljan shopping?

05.03.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Crazy Weekend u Designer Outletu Croatia donosi 70% popusta

Mnogima omiljeno mjesto za shopping, modni gradić Designer Outlet Croatia, u vikendu pred nama, od 6. do 8.3., svojim posjetiteljima priprema mnoštvo zabave i ludih 70% popusta.

Ožujak je mjesec koji najavljuje proljeće, a lijepo vrijeme zove na zabavu, ali i na nove modne kombinacije. Kako bi što prije ulovili najbolje trendi komade za toplije dane kojih će pred nama biti sve više, Designer Outlet Croatia pripremio je Crazy Weekend ponudu. Armani Exchange, Barbolini, Guess, Ecco, Europa 92, Lee Cooper, Pepe Jeans, Regatta, Under Armour i brojni drugi svjetski poznati brendovi ovog vikenda snizit će cijene na odabrane artikle za čak 70%. Nova sezona u modni svijet uvijek donosi i brojne nove trendove. Od upečatljivih komada do neočekivanih uzoraka i kombinacija boja, iz široke ponude više od 100 fashion i lifestyle brendova možete odabrati modele koji će unijeti svježinu u vaše ormare. Dok vi uživate u shoppingu, vaši najmlađi mogu uživati u brojnim zabavnim sadržajima koji vas ovog vikenda očekuju na ulicama modnog gradića u malom. U subotu i nedjelju ulice Designer Outleta Croatia će preplaviti mnoštvo zabave, predstava i raznih trikova koji će shopping uz odlične popuste učiniti još zabavnijim.

Crazy Weekend Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Najluđe popuste i najbolje modne trendove pronađite u šarmantnoj atmosferi jedinstvene shopping destinacije na samo 20 minuta od centra Zagreba i na stranici.