PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Vratila se kratkoj kosi: Maja Šuput novom frizurom oduševila obožavatelje

24.11.2019 u 11:43

Bionic
Reading

Maja Šuput veliku pažnju posvećuje svom izgledu, a zbog prirode svog posla često ima naviku mijenjati izgled kako bi uvijek bila drugačija i zanimljiva publici. Osim što mijenja šminku i stajlinge i po nekoliko puta u danu, pjevačica često mijenja i frizuru, a nedavno je ponovno odlučila drastično skratiti kosu

Vrckava pjevačica koju trenutno imamo prilike gledati u showu 'Supertalent' nedavno je publiku počastila sa serijom fotografija na kojima pozira u svim stajlinzima koje je nosila tijekom audicija. Osim svoje bob frizure kojoj se uvijek iznova vraća dugi niz godina, Maja je isprobala i brojne druge frizure uz pomoć perika i svog tima frizera.

No, čini se kako je pjevačici bob dosadio pa se odlučila na promjenu. Prema fotografiji koju je objavila na svom Instagramu, čini se kako se pjevačica ošišala na kratko.

Plava pixie frizura lijepoj pjevačici stoji odlično, a isto mišljenje dijele i njezini obožavatelji koji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

'Nova frizura?', 'Kako si slatka', 'E ova frizura mi je super', 'Sharon Stone', 'Majo, nema frizure koja tebi ne stoji', samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj pjevačica pozira u ogrtaču u svom domu.

Je li Maja strateški pokupila samo jedan dio kose zbog čega se čini kao da ima kratku kosu ili je riječ o još jednoj perici? Odgovor ne znamo, ali obje pretpostavke dolaze u obzir. Ukoliko nas oči ipak ne varaju, ovo ne bi bilo prvi put da se Maja tako drastično ošišala.

  • +17
Maja Šuput družila se s fanovima u Slavonskom Brodu i predstavila svoju kolekciju Majushka Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL