SJEĆATE LI SE TOGA

Koliko su se Maja Šuput i Davor Bilman promijenili u ovih 12 godina: Danas sjede u žiriju showa, a nekad su skupa plesali

07.11.2019 u 06:27

Bionic
Reading

Pjevačica je nedavno s fanovima na Instagramu podijelila snimku sa svog rođendana na kojoj ona i njezin kolega sudac u 'Supertalentu' plešu skupa, a nastala je na proslavi njezina rođendana. No mnogi se sjećaju i njihova nastupa u showu 'Ples sa zvijezdama' prije 12 godina

Maja Šuput objavila je video u kojem pleše s Davorom Bilmanom i oduševila svoje obožavatelje, no ona i simpatični član žirija u kojem zajedno sjede u showu 'Supertalent' već nekoliko sezona poznaju se još od davnih dana.

Pjevačica je sudjelovala u prvoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', koji je emitiran na HTV-u 2007. godine, a mentor joj je bio profesionalni plesač i višestruki prvak Ištvan Varga. Maja je toliko zavoljela ples da je s Ištvanom otvorila i plesni studio.

'Puno poznatih ljudi najavilo nam je upis u školu, a vidjet ćemo u svakom slučaju hoće li doći. Svi su dobrodošli! Nisu bitne ni godine, ni spol, kao ni pratnja, a za one koji je nemaju naći ćemo je mi u školi', hvalila se tada Šuput.

Iako su slovili za jedne od favorita, pobijedili su Zrinka Cvitešić i Nicolas Quesnoit. U žiriju su tada sjedili Dinko Bogdanić, Milka Babović, Elio Bašan te Davor Bilman, koji je u jednoj od emisija zaplesao trbušni ples s Majom Šuput.

Izvor: Društvene mreže

Maja Šuput zaplesala je trbušni ples i na kraju pete emisije 'Supertalenta'. Kad je trbušna plesačica Nikolina Stepić odradila svoj nastup, Maja je rekla Davoru Bilmanu kako i ona može sve to, pa ju je on onda nagovorio da se okuša u tom plesu. Čak ju je i odnio na pozornicu.