MODNI TRENDOVI

Volite taj osjećaj slobode koji pruža kraća kosa? Ove tri frizure možda vas nadahnu da se konačno odvažite

19.02.2023 u 17:59

Bionic
Reading

Ulaskom u novu godinu mnogi požele nešto promijeniti na sebi te okrenuti posve novi list i kad se radi o imidžu

Nova frizura, boja kose, promjena duljine ili npr. trendi šiške sjajan su način za osvježenje looka, a doista nema boljeg tajminga za takvo nešto od početka godine.

Bez obzira na sve trendove, dobro odabrana frizura, koja savršeno odgovara obliku lica, strukturi kose i boji tena, uz njegovanu i zdravu kosu najbolji je modni dodatak koji će svaki look podići na novu razinu.

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder

Posve očekivano, i ove će godine trend kratke kose dominirati modnom scenom, a ako se i vama sviđaju takve praktične fizure, oko kojih ne treba puno posla, došli ste na svoje.

CRITIC'S CHOICE AWARDS

Raskoš na crvenom tepihu: Poznate dame oduševile glamuroznim izdanjima na prestižnoj dodjeli nagrada

Pogledaj galeriju

Ukoliko vam je pomalo već dosadio sveprisutni bob, ove odvažne frizure izazivaju puno pozornosti, donose pomalo buntovnu vibru i pouzdano brišu godine.

Ovo su tri trenda frizura za kratku kosu koji bi ove godine mogli postati must have:

Tzv. 'vučja' frizura

Frizura koju je proslavila Billie Eilish u ovoj godini doživjet će svoju zanimljivu preobrazbu u nešto kraću varijantu koja završava u razini ispod ušiju. Ovakva je frizura idealna i za isticanje prirodne strukture kose, a možete je npr. nositi bez ili poput Arizone Muse sa šiškama. Slobodno je stilizirajte prstima. Ovakva trendi frizura savršena je za sve one koji cijene jednostavnost.

Ležerna kratka kosa

Nagrađivana glumica Julia Garner, koja je ljubiteljima serije Ozark poznata kao Ruth, nosi jednostavnu kratku frizuru nonšalantnog stila koja izgleda kao da je upravo ustala iz kreveta. I ovoj frizuri također je potrebno nekoliko stilskih dorada pa bi bilo dobro imati sprej za teksturu kako biste postigli traženi grungy look. I da, umjesto četke, prođite prstima kroz kosu.

Buntovni bixie

Pixie frizura je i dalje će biti vrlo popularna, no sada dobiva trendovski update za 2023. sa šarmantnim bixiejem.

Najbolje je možete opisati kao križanac između pixie i boba (otuda i naziv) s daškom punk vibre. Kosa je vrlo kratka na vrhu i postaje duža prema dnu. Da bi izgledala lijepo, ovakvu frizuru obavezno morati šišati svakih šest do osam tjedana.