SEXPRESSO: DVINA MELER

'Volim oblačiti seksi uniforme'

27.10.2009 u 14:08

Bionic
Reading

Nositeljica crnog pojasa u karateu i nekadašnja miss sporta Hrvatske govori o svojoj strasti prema putovanjima i seksu. I dok na putovanjima ne razmišlja o seksu, kod kuće ga voli začiniti seksi uniformama, koje je samo za gledatelje Sexpressa pokazala pred kamerama

Dvina ne voli kad je nazivaju manekenkom, a za sebe kaže da je putopisac. Obožava putovanja i otkrivanje egzotičnih zemalja, a cilj joj je proputovati cijeli svijet. Otkriva da se najsigurnije osjećala u Bangladešu, a oduševio ju je i Biutna, koji se može pohvaliti ravnopravnošću spolova. Tamošnje kuće su oslikane falusom u erekciji u čast svecu iz 15. stoljeća koji se obranio golemim falusom.

Već je deset godina s dečkom s kojim i odlazi na putovanja, a priznaje da joj seks ne pada na pamet kad putuje. Dom je napunila suvenirima iz različitih krajeva svijeta, no ne koristi ih u seksi igricama. U tu svrhu su joj puno draže seksi uniforme francuske sobarice, čistačice ili medicinske sestre, a kako to izgleda, Dvina je demonstrirala pred kamerama Sexpressa.

Što reći, obavezno pogledajte videoprilog!